Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Prețul energiei electrice pentru gospodării va scădea cu 1,9% în medie, de la 1 ianuarie

Prețul energiei electrice pentru gospodării va scădea cu 1,9% în medie, de la 1 ianuarie(830)

Conform unor decizii luate de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), consumatorii casnici vor plăti pentru energia electrică tarife mai mici cu 1,9% în medie, de la 1 ianuarie 2017.

„Luând în considerare reducerea cu 6,47% a tarifelor reglementate la energia electrică aplicate clienților casnici, precum și creșterea procentului de dereglementare la 80% în semestrul I al anului 2017, conform calendarului de eliminare a prețurilor reglementate la energia electrică convenit prin Foaia de parcurs din cadrul Memorandumului de Înțelegere semnat cu organismele europene și internaționale, estimăm o scădere, per ansamblu, cu circa 1,9% față de anul 2016, a prețului mediu al energiei electrice furnizate clienților casnici începând cu data de 01.01.2017”, se arată într-un comunicat al ANRE remis pe 20 decembrie.

Tot de la 1 ianuarie, tarifele de distribuție a energiei se vor reduce cu valori cuprinse între 3,8% și 9,4%, în funcție de fiecare operator în parte.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

TOVARĂȘUL COMAN
scris de Lucian Cristea
Constanteanul 7 aprilie Sunt informat de către publicul meu, mult mai inteligent decât publicul lor și decât mine, că există pr(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii