Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Atenție, 40 DE TRENURI  NU MAI CIRCULĂ !

Atenție, 40 DE TRENURI NU MAI CIRCULĂ !(785)

40 de trenuri au fost anulate, azi, din cauza vremii, pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri, a transmis CFR Călători, într-un comunicat. De asemenea, se circulă în condiţii meteo nefavorabile pe raza a patru regionale: București, Craiova, Galați, Constanța.

Traficul feroviar este deschis, de azi dimineaţă, pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată condiţiilor meteo nefavorabile.

"Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 40 pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri. Măsurile operative care se iau au ca prioritate siguranța oamenilor și realizarea legaturilor între marile orașe, pe magistrale", se arată în comunicatul CFR Călători.

Așa cum s-a întâmplat şi în zilele anterioare, compania se va asigura că pasagerii vor primi ceai cald, cafea, sandvisuri, în funcție de posibilitățile din teren.

Circulația este adaptată conditiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scazute pe raza a 4 regionale: București, Craiova, Galați, Constanța.

"Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare", potrivit comunicatului CFR Călători.

În cursul zilei de azi, legătura pe calea ferată între București și Constanța și retur este asigurată.

RECOMANDĂRI de călătorie în condiții de ninsoare și ger

- Informaţi-vă cu privire la mersul trenurilor (0219521 – info CFR; numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Informații telefonice http://aplicatii.cfrcalatori.ro/ro/informatii-telefonice; telefon 021.319.0358 - Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti ( program L-D - 07:00 -20:00) și folosiți mijloacele de informare pentru noutăți despre condiţiile meteo, înainte de a pleca la drum.
- Informați-vă despre eventuale anulări, modificări de circulație a trenurilor la birourile de relații cu clienții, la personalul trenului, la telefoanele din gări și agenții. Site-ul CFR Călători cuprinde o listă cu numere de telefon la secțiunea "Informații Utile", dar găsiți informații și pe paginile de Facebook CFR Călători și CFR Infrastructură, precum și pe siteurile companiilor feroviare.
- Dacă este necesar să plecaţi, luaţi-vă articole de îmbrăcăminte groasă, fular, căciulă, mănuşi; Fiţi pregătiţi cu apă și mâncare pentru orice situație neprevăzută; De asemenea, o lanternă în stare de funcționare v-ar putea fi de folos.
- Asigurați-vă că plecați de acasă cu bateria telefonului încărcată. Luați și încărcătorul.
- Evitaţi călătoriile dacă nu sunt absolut necesare!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii