Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Uniți, hotelierii români vor fi mai puternici, mai vizibili și mai eficienți

Uniți, hotelierii români vor fi mai puternici, mai vizibili și mai eficienți(769)

Calin Ile a sarbatorit, la finalul lui 2016, un an de cand a fost ales Presedinte al Federatiei Industriei Hoteliere din Romania si – facand un prim bilant, apreciaza ca a fost un an bun pentru turismul romanesc si implicit pentru hotelierii din tara, mebri ai FIHR.

Calin Ile considera ca FIHR a facut progrese importante in construirea unei imagini pozitive in ochii celorlalti actori importanti din industrie si a reusit sa adune sub umbrela acelorasi interese comune din ce in ce mai multi hotelieri.

Principalele directii pe care s-a concentrat conducerea FIHR in cursul anului 2016 au fost: – Educatia fortei de munca in turism, deoarece lipsa fortei de munca calificate este prima problema ridicata de catre hotelieri. FIHR a sustinut activ proiectul de lege privind invatamntul dual pentru meseriile de baza, a facut parteneriate cu institutii de invatamant specializat din Franta si Elvetia pentru invatamantul licela de profil, multe programe de internship sau de practica in hoteluri. Si in anul 2017 acest capitol ramane prioritatea FIHR; – Promovare si autopromovare, prin sustinerea Conferintei Modiale UNWTO, infotripuri, sustinerea de blogeri si jurnalisti care au venit in tara la invitatia FIHR si au realizat reportaje pozitive despre Romania; – Lobby pe langa autoritatile publice pentru diferite proiecte legislative din domeniul fiscalitatii, drepturilor de autor sau managementul destinatiei turistice; – Informare: prezenta FIHR la multe conferinte de spre turism, in articole de presa, in mediul on-line si in social media, toate aceastea si-au adus contributia la educarea si informarea mediului de afaceri din turism despre ceea ce inseamna industria hoteliera, ce asteptari sau provocari exista in domeniu.

Potrivit acestuia, obiectivul numarul 1 al Federatiei Industriei Hoteliere din Romania in 2017 ramane acela de a castiga increderea hotelierilor in onestitatea, seriozitatea si bunele intentii ale Asociatiei, lucruri care sa-i faca sa se implice in cadrul FIHR in proiectele care ii reprezinta si care ii intereseaza in mod direct. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DREAPTA LUI MUHSCINĂ
scris de Lucian Cristea
Sunt unii în PNL care umblă tot timpul cu cioara vopsită. Se numesc ciori pastelate. Execută dresuri cu ea pe garduri date din abunden(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii