Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Utilajele de deszăpezire şi de ridicat deşeurile acţionează non-stop pe străzile din Constanţa

Utilajele de deszăpezire şi de ridicat deşeurile acţionează non-stop pe străzile din Constanţa(1283)


    25 de utilaje de deszăpezire, 17 pluguri, 8 sărăriţe, aproximativ 160 de angajaţi Polaris acţionează pe străzile municipiului Constanţa pentru îndepărtarea zăpezii de pe arterele principale, încă de vineri, 06.01.2017.

În prezent se circulă în condiţii de iarnă, iar activitatea de deszăpezire şi de combatere a poleiului continua având în vedere avertizările meteorologice. În paralel cu activitatea de deszăpezire, utilajele Polaris au început colectarea deşeurilor municipale începând cu data de 09.01.2017.

    La ora transmiterii acestui comunicat se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi cu operatori pe arterele destinate traficului RATC, artere de interes social şi public: spitale, instituţii publice, poduri, treceri de pietoni, intersecţii, sensuri giratorii, pante.

    Ca urmare a avertizărilor meteorologice, valabile în intervalul 10.01– 12.01.2017, utilajele Polaris s-au pregătit pentru un nou val de zăpadă încă din timpul nopţii trecute. Zăpadă viscolită în noapte de 10.01.2017 a reuşit să zădărnicească o mare parte din munca prestată în ultimele zile, angajaţii Polaris fiind obligaţi să intervină, din nou, cu utilajele de deszăpezire în zonele în care acţionaseră cu o zi înainte.

Pe tot parcursul nopţii, din data 10.01.2017, s-a împrăştiat material antiderapant pentru combaterea poleiului şi prevenirea formării podurilor de gheaţă. Din cantitatea totală de material antiderapant pregătită pentru sezonul 2016-2017, şi anume 6500 tone, până în prezent s-au consumat aproximativ 2500 tone.

Subliniem că deszăpezirea pe străzile secundare se va realiza eşalonat în funcţie de condiţiile meteorologice şi de degajarea zăpezii de pe bulevarde şi străzi principale.

În această perioadă, în care s-a instalat cod roşu de viscol şi ninsoare, rampa ecologică a fost închisă, astfel compania Polaris s-a regăsit în imposibilitatea de a colecta deşeurile, neavând unde să le depoziteze. În paralel cu desfăşurarea activităţii de deszăpezire, Polaris depune eforturi mari să reintre în graficul normal de colectare a deşeurilor.

Polaris M Holding asigura toţi cetăţenii că lucrează non-stop pentru a combate efectele celor două episoade de ninsori, aflate sub cod roşu şi, respectiv, portocaliu. Utilajele Polaris vor acţiona continuu până când toată zăpada va fi îndepărtată de pe domeniul public.


Călina Spirea – Specialist Relaţii Publice
Telefon: 0728.281.678
calin.spirea@polaris.ro
www.polaris.ro

   

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii