Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Portul Constanța: În sfârșit, se semnează un Protocol-de-Colaborare, între Administrație (C.N. A.P.M. S.A.)  și asociația patronatelor ( Operatorul Portuar )

Portul Constanța: În sfârșit, se semnează un Protocol-de-Colaborare, între Administrație (C.N. A.P.M. S.A.) și asociația patronatelor ( Operatorul Portuar )(1419)

Mîine, joi - 19 ianuarie 2017, ora 11.30, la sediul Companiei Naționale ADMINISTRAȚIA PORTURILOR MARITIME (A.P.M.) S.A. CONSTANȚA se va semna un Protocol-de-Colaborare, între C.N. A.P.M. SA și asociația patronală "Constanta Port Business Association" ("Operatorul Portuar").

Protocolul va fi semnat de către directorul-general al C.N. A.P.M. S.A., Nicolae Dan Tivilichi, și președintele "Constanta Port Business Association", Viorel Panait.

Protocolul își propune, printre altele, colaborarea dintre cele două părți semnatare în scopul identificării unor soluții optime, de interes comun și național, și demarării unor acțiuni concrete și imediate, pentru rezolvarea problemelor existente în PORTUL CONSTANȚA, în vederea promovării portului și menținerii acestuia la un nivel competitiv, pe piețele din domeniu.
Acesta va stabili un program concret, cu termene exacte de demarare a acțiunilor și/sau de implementare a unor măsuri necesare.

De la ora 12.00, va începe o întâlnire de lucru, la care vor participa autorități din domeniul naval, operatori portuari, asociații profesionale, în scopul de a demara realizarea unei strategii, privind sectorul naval, o viziune coerentă pentru atragerea traficului, cât și a investitorilor interesați.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

AMINTIRI DESPRE FLOTĂ
scris de Lucian Cristea
Am apucat anii în care cu greu o navă găsea o dană liberă în Portul Constanța. Nu am studii de specialitate, nu am absolvit Marina, (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!