Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
DISPARIȚII MISTERIOASE ÎN TRIUNGHIUL BERMUDELOR, ZIS ȘI GHIȚĂ

DISPARIȚII MISTERIOASE ÎN TRIUNGHIUL BERMUDELOR, ZIS ȘI GHIȚĂ(3891)

S-au găsit unii să caute noduri în papură în chelia Poliției Române, reproșându-i că a dormit în front!

Atenție, fără a semnaliza locul cu bastoane reflectorizante în formă de echer sau cu plăcuțe de avertizare a gropilor săpate de alții, ca, în cele din urmă, să cadă tot ei în ele, dovadă că pământul este rotund. Fiind rotund și învârtindu-se în draci, în așteptarea asteroidului de vineri, zi scurtă, dacă nu cumva s-a inventat o nouă vacanță bugetară, ar fi bine să se monteze o balustradă de protecție, în așa fel, încât, Poliția să nu ne mai oprească pe dreapta...

Acum, ea este oprită pe dreapta, la semnalele netrucate ale doamnei Kovesi, disperată că i-a fugit din cramă rățoiul Ghiță! Mă mir și eu într-o limbă de circulație internațională: “Se pose?” că tot nu înțelege nimeni nimic!

Reacția întârziată a șefei DNA, perioadă în care Sebastian Ghiță a făcut înconjorul lumii pe bicicletă, ne pune serios pe gânduri...După o lună de zile pline cu înregistrări și desconspirări de tot felul, care au generat interminabile controverse și comentarii de tot felul, te trezești, la Chilia, în port, că îți lipsește obiectul de activitate!

Căci, fie vorba între noi, dosarele cui le avem în lucru? Ale lui Sebastian Ghiță, că de aia e pământul rotund! Și Ghiță, ăsta, să-mi fie cu iertare, circulă, cu capul gol, pe unde vrea el?

Sigur, dacă ar fi să o întrebi de cauze, doamna Kovesi a găsit deja un țap ispășitor! Poliția. Aia care ne trage pe noi frecvent pe dreapta, dar demersurile sale sunt tardive...

Au trecut destul de multe zile de când Ghiță și-a pus podoaba de rățoi, rudă cu președintele Trump, pe spinare, beneficiind de sprijinul unei grupări. Grupare care, în opinia mea, a comandat și susținut atacul direct declanșat, cu obiective, împotriva generalului Coldea și a doamnei Kovesi, pentru scoaterea lor din sistem.

Fiind vorba de un rățoi teribilist, ca toți rățoii din gruparea Donald Trump, nu exclud nici varianta reglării unor conturi amoroase între cei trei, ceea ce ar face ca balconul unde s-au afirmat Romeo și Julieta să se prăbușească sub povara bulinei roșii, ceea ce semnifică răzbunarea...Părerea mea.

Revenind la tonul serios al materialului, cred că e mult prea mult ca niște polițiști să fie sancționați pentru o cauză cu mult peste profesionalismul lor: dispariția rățoiului Ghiță. Cu siguranță, nu pe sub nasul lor a trecut cel mai căutat om al momentului...

Sigur, s-ar putea să se afle într-o gaură de șarpe din România, dar, cu siguranță, a ajuns acolo pe căi ocolite, adică sărind gardul prin vecini. Se vede de la distanță că avem de-a face cu veritabili profesioniști, care, până acum, nu au greșit nici măcar cu un milimetru planul pus la bătaie.

Difuzarea înregistrărilor s-a făcut crescendo, încât, atunci când a fost atins punctul maxim, lumea uitase de Ghiță. Prezența sa pe micul ecran, prin intermediul unor înregistrări bine regizate, inclusiv prin tonalitatea cu care au fost lecturate, fără isterii sau scene amenințătoare, ne-a creat impresia că Sebastian Ghiță este lângă noi!

Ilustrația muzicală, pusă pe seama lăutarului care a interpretat “La Chilia-n port”, a dat un plus de credibilitate întregii acțiuni, reușită garantată de niște băieți talentați, obligatoriu cu cămașă albă, ceea ce ne dovedește nouă un alt aspect demn de luat în seamă. Existența, la baza SRI și nu numai, a unor cadre de nădejde, care vor și ele sus, adică să iasă din anonimat!

Asta mă face pe mine să cred că polițiștii acuzați de lipsă de profesionalism sunt criticați pe degeaba...

Păi, Sebastian Ghiță era ascuns înainte să dispară!

Restul, în jurul nostru, a fost doar momeală și cei implicați în această poveste au mușcat câte un pic din ea...
   

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii