Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
CONSTĂNȚENII AU ABROGAT COMODITATEA

CONSTĂNȚENII AU ABROGAT COMODITATEA(6242)

Încep această scrisoare mulţumindu-i ,,ciumei roşii”  că a scos ,,putorile” din casă!

Nimeni nu a manifestat mai mult interes pentru starea de sănătate a poporului său decât actualii guvernanţi, ei impunându-ne seară de seară să mărşăluim kilometri întregi prin temperaturi de sub şi peste 0 grade! Recunosc noapte de noapte multe dintre figurile hotărâte împotriva OUG şi mă bucur că dovedim împreună că atunci când ai un obiectiv onorabil, nimic nu îţi poate sta în cale !

Am criticat, recunosc, în ultimii ani, pasivitatea şi comoditatea majorităţii dintre constănţeni, dar astăzi mă înclin în faţa miilor de patrioţi pe care nu îi aduni de pe Tomis, Lăpuşneanu şi Ferdinand. Mă temeam că nu voi mai întâlni un stadion plin şi doar Ziua Marinei sau concertele din Piaţa Ovidiu vor fi cele mai populare evenimente. Zilele acestea mi-au redat speranţa în oraşul nostru şi în oamenii de alături!

Îţi mulţumesc Liviule, că în drumul tău fără întoarcere către costumaţia vărgată, ai trezit din adormire o ţară care părea prea amorţită pentru vremurile din secolul vitezei şi ne-ai arătat că tricolorul şi imnul ne unesc sub ceea ce se conturează astăzi într-o puternică naţiune, alcătuită din români respectabili, culţi şi ambiţioşi!

Finalitatea acestei cumpene politice fără precedent este una singură, iar faptul că societatea a conştientizat momentul 0 şi criza acută de valori morale este cel mai mare câştig în România post-decembristă!

Libertatea de exprimare şi mai ales formele din cele mai neobişnuite de umor pe care le-au adoptat protestatarii ar trezi invidia până şi în nemuritorul Caragiale!

,,Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!” pentru că ,,Liviule, nu uita, România nu-i a ta !” înainte ca ,,hoţii, hoţii” să pună laba lor coruptă peste ceea ce a fost, este şi trebuie să fie ţara românilor cinstiţi !

(Foto credit: Alexandru Mitu)

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DE CE S-AU SUPĂRAT RAREȘ ȘI CHIȚAC?
scris de Lucian Cristea
Nu mi-am făcut niciodată iluzii că Rareș Bogdan ar fi unul dintre presupușii îngeri păzitori ai PNL. Omul este mult prea vulcanic pe(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii