Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Concert ROCK legendar: KRYPTON Unplugged !

Concert ROCK legendar: KRYPTON Unplugged !(1587)

 

La Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE, luna februarie va veni anul acesta încărcată de concerte şi petreceri!

Un lucru ce nu poate decât să ne bucure pe noi, iubitorii de evenimente muzicale, fie că ascultăm pop, rock, jazz, muzică clasică sau electronică! 

Avem plăcerea și onoarea să ne simțim super bine la malul mării, la Eforie, ÎNTRE APE, plaja AZUR, sâmbătă seara, 11 FEBRUARIE 2017, incepând cu orele 20.30, alături de super trupa KRYPTON !

Au trecut mulţi ani de când Krypton concerta pe scena rock-ului autohton, într-o componență de “vârf” a trupei.
Albumele “Fără teamă” şi “Lanţurile”, au adus într-un timp record mulţi fani, iar vocea inconfundabilă marca “Guriţă”, a creat un loc aparte formaţiei Krypton, în ierarhia rock-ului autohton.

Fanii cu vechime ai trupei se vor bucura să asculte piese bine ştiute ca "Fetele cu ochii verzi", "Cheamă-mă" sau "Am crezut în ochii tăi", iar publicul tânăr va avea posibilitatea să regăsească sunetul rock-ului curat, abordat cu maturitatea unor muzicieni consacraţi şi cu creativitatea unor instrumentişti îndrăgostiţi de rock.

Având în spate istoria KRYPTON, trei dintre colegii de trupă reconstruiesc în manieră acustică povestea KRYPTON.

Gabi ''Guriţă'' Nicolau - solist vocal, Eugen MIHĂESCU – chitară acustică și Dragoș Docan – fretless bass și-au propus să vă demonstreze generozitatea muzici rock compuse de-a lungul timpului. Abordarea în imaniera acustică aduce nuanțe noi, accesibile.

Ce spun băieții din trupă: ''am creat acest proiect într-o formulă restrânsă cu gândul că o chitară, o voce și un bas pot transmite o vibrație, un mesaj unui public ce a crescut cu muzica noastră.
Departe de "armata" decibelilor și a sonorităților electrice, de data aceasta redefinind un spațiu acustic, cald, ne apropiem de vechii noștri fani dar și de generația nouă, cu piese scrise acum două decenii dar și cu noutăți interpretate acustic, într-un spectacol intitulat în continuare: "O parte din noi".

O parte dintre noi KRYPTON-ii, aducem acolo unde timpul și spatiul nu ar permite altfel, un spectacol intitulat: "O parte din noi".

O parte din noi, din voi, din sufletul vostru, din amintirile și trăirile voastre, trăite de toți, povestite de noi. ''


DISCOGRAFIE:

- ''30 de minute'' (1988)
- ''Fără teamă'' (1990)
- "Lanturile" (1992)
- "Am dormit prea mult" (1998)
- ''Comercial'' (2001)
- ''Stresat de timp'' (2003)
- ''Deasupra lumii'' (2004)
- "O parte din noi" (2013) (in formula Krypton Unplugged)


Și, pentru ca să ne simțim cu adevarat bine, să ne distrăm fără limite și să savurăm din plin specificul mediteranean al locației, putem să ne prelungim această seara, rămânând peste noapte , în frumoasele camere, cu marea la picioare! Vă garantăm că nu veți regreta!

Atenție, locurile la concert, dar și la cazare, sunt limitate !

Sunați din timp pentru rezervări :

Raluca: 0727488470

Armand: 0766765889

Restaurant Între Ape: 0728328082

Suport artiști: 30 de ron
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii