Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile

Ttraficul este îngreunat pe str. Ion Rațiu(999)

Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei dimineti, 16 februarie 2017, la unul din bransamentele de pe strada Ion Ratiu din municipiul Constanta, echipele de interventie RAJA au blocat o banda de circulatie pe tronsonul delimitat de intersectiile cu strazile Vlaic Voda si Doctor Sadoveanu, pe sensul de mers catre b-dul Mamaia, in intervalul 09,30 - 12,30. Pentru efectuarea lucrarilor de reparatii, zona a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.

SC RAJA Constanta isi cere scuze participantilor la trafic din zona respectiva, si le da asigurari ca echipele sale vor face tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt.

Abonatii din zona nu sunt afectati de aceasta avarie, intrucat echipele de interventie incearca sa efectueze reparatia cu conducta sub presiune.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii