Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
ROBOȚELUL GRINDEANU.  TIIIIIIIIIIT !

ROBOȚELUL GRINDEANU. TIIIIIIIIIIT !(2415)

Butonat corespunzător, roboțelul Grindeanu răspunde, întocmai și la timp, comenzilor primite de la Liviu Dragnea, partidul în toate cele,  singurul în măsură să-l dirijeze și să-l alimenteze cu directive și indicații.

Ca model, premierul Grindeanu seamănă foarte mult cu roboțelul din “Războiul stelelor”, doar că este mai înalt și mai suplu. Se zice că e și deștept. Posibil, dacă ar fi să ne luăm după numărul mare de luminițe din capul său...

Aflat tot timpul în preajma domnului Dragnea, implicat până peste cap în războiul stelelor, premierul Grindeanu seamănă tot mai mult cu un roboțel multifuncțional, adică bun la toate, inclusiv pe post de manta de ploaie.

Date tehnice după fișa de producție. Roboțelul este un prototip de ultimă oră, cu pornire nucleară pe bază de sprâncene ridicate în diverse poziții. Butonul roșu de pornire este montat în bordul dintre sprâncenele lui Liviu Dragnea, singurul centralizator capabil să transmită integral ordinea de zi și ordinea de partid. În cazul său, faza mare și faza mică din priviri joacă un rol de conducere. De asemenea, în caz de urgență majoră, roboțelul percutează și la semnalele acustice. Tiiiiiiiiiit!

Deși există foarte mulți roboței în PSD, domnul Dragnea l-a vrut musai pe acesta. Caracteristici. Este ușor de condus, maleabil, se adaptează rapid la mediul politic existent, supus, disciplinat. De pildă, primește comanda Tiiiiiiiit, își ia elan și pleacă imediat la treabă. Are capacitatea necesară de a scoate castanele din foc cu mâinile lui. De aceea, se spune că este inimos... Este programat pentru foarte multe operațiuni complexe, dar, în mod deosebit, le are cu ordonanțele de urgență. Tiiiiiiiiit!

A fost conceput pentru lucrări nocturne în Palatul Victoria. Printre altele, aprobă pe sub birou ordonanțele de urgență la care visează domnul Dragnea, generatorul său de noi energii și aspirații. Adaptat la condițiile grele din subteran, poate funcționa și pe post de aspirator. Cum s-ar spune, a aspirat la funcția de prim ministru și a reușit. Desigur, din considerente profesionale, dar, să recunoaștem, și datorită calităților sale de roboțel. Tiiiiiiiiit!

Nu există sarcină pe care roboțelul premier să nu o îndeplinească. La nevoie, se poate deplasa și de-a bușilea. Totul e să ajungă în timp util la Monitorul Oficial. Deși, la prima vedere, pare că este blând, chiar timid, aparențele înșeală. Cu Liviu Dragnea în spate, devine rău de tot!

Șeful PSD avea, la un moment dat, alte preferințe în ce privește robotizarea noului guvern. De la tehnocrați la roboței. În acest context, domnul Dragnea tânjea, după cum am mai relatat, după un roboțel Ponta. Bun și ăsta, poate chiar mai bun în războiul stelelor cu președintele Iohannis...

Cu siguranță, mai rău și mai motivat în ce privește soarta bugetului, pe care președintele Iohannis l-a ținut, în dorul lelii, blocat la mantinelă. Până la urmă, nu a avut încotro și i-a dat drumul, e drept, vociferând... Cu un scop bine definit. Dintr-o ambiție de-a dreptul prostească și ca tuturor să ne intre bine în cap că dumnealui este jupânul.

Într-un astfel de caft al orgoliilor de doi lei, după noul curs.. valutar, Ponta ar fi fost mai eficace, având și obiceiul de a lua inițiative pe cont propriu. Cu toate acestea, Victor Ponta nu a corespuns din două motive: nu a acceptat să funcționeze ca roboțel și nu a percutat la comandă. Tiiiiiiiit!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FLOTA PRIMARULUI-AMIRAL CHIȚAC PUNE TUNURILE PE MIO CAFFE!
scris de Lucian Cristea
TORA! TORA! TORA! Tradus din limba japoneză în limba română, în concepție proprie, înseamnă: “Pe ei, pe ei, mama lor de cafegii!(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii