Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile

Avarie RAJA la conducta Stației de tratare și pompare Palas(1283)

Pentru remedierea unei avarii la una din conductele magistrale de alimentare cu apa din curtea statiei de tratare si pompare Palas - municipiul Constanta, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile pe tronsonul avariat astazi, 23 februarie 2017, in intervalul 14,00 - 20,00. Sunt afectati de lipsa apei consumatorii din cartierele Coiciu, Compozitorilor, Inel I si Inel II, precum si cei din zonele Baba Novac si Casa de Cultura. Initial, echipele de interventie au incercat sa efectueze lucrarile de reparatii cu conducta sub presiune, dar din cauza diametrului si a debitului mare de apa a fost necesara sistarea furnizari apei potabile. Lucrarile sunt ingreunate si de faptul ca in zona se afla pozata o linie de alimentare cu tensiune, iar o parte a sapaturilor se realizeaza manual. Mai mult, pentru ca abonatii deserviti sa aiba apa la presiuni normale, avand in vedere debitul, dar și lungimea retelei de distributie, intervalul de timp necesar pentru intrarea conductei in presiune este de aproximativ 3 ore.

SC RAJA SA adreseaza  scuze fata de constantenii afectati de aceasta avarie si ii asigura ca echipele sale de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii