Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Atenție la ofertele agențiilor de turism!

Atenție la ofertele agențiilor de turism!(1256)

Agenţiile de turism vând iluzii cu reduceri de până la 50% în această perioadă. Cei care îşi rezervă vacanţele din timp pentru a face economii trebuie să fie precauţi. Anul trecut, sute de români au rămas şi fără vacanţă, şi fără bani după ce au fost înşelaţi de agenţii de turism fantomă, cf. www.observator.tv.ro.

În această perioadă agenţiile de turism au cele mai mari reduceri pentru vacanţele lui 2017. Dar trebuie să avem mare grijă. Pe cât sunt de ofertante, pe atât pot fi de înşelătoare. Trebuie să fiţi atenţi atunci când plătiţi vacanţa în avans, dacă vreţi să nu rămâneţi şi fără bani şi fără concediu. În primul rând să nu plătiţi vacanţa online. O reducere prea mare faţă de cât practică celelalte agenţii de voiaj ar trebui să vă ridice semne de întrebare.

De asemenea, ar fi bine verificaţi dacă agenţia există fizic şi dacă are recenzii bune în mediul online de la turiştii care au mai apelat la serviciile ei.

Citiţi cu atenţie contractul cu agenţia de turism, verificaţi dacă aceasta are licenţă şi asigurare valabilă în caz de insolvenţă şi, nu în ultimul rând, obţineţi contractual şi bonul de comandă, în momentul în care aţi făcut rezervarea.

Plata integrală a unei excursii care se organizează peste câteva luni este un alt semnal de alarmă. Până acum au fost primite la Ministerul Turismului un număr de 31 sesizări din partea turiștilor cu privire la neprestarea serviciilor turistice de către agenție.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CAZUL MUHSCINĂ A DEMONSTRAT CĂ UNOR LIBERALI LI S-A USCAT MASCA PE FIGURĂ!
scris de Lucian Cristea
George Muhscină și-a dat demisia pe șest din PNL Constanța! Nu a mai trecut pe la conducerea de partid! Se grăbea să se înscrie(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • CAZUL MUHSCINĂ A DEMONSTRAT CĂ UNOR LIBERALI LI S-A USCAT MASCA PE FIGURĂ!
  • LINIA MARITIMĂ CONSTANȚA – ANTONIADIS LA CÂRMĂ!
  • CORINA MARTIN CALCĂ PE URMELE LUI NEA DONȚU, ÎN CĂUTAREA FRUNZELOR TĂIATE LA CÂINI!
  • Fermierii vor fi despăgubiți!
  • OMUL CU SĂGEATA ÎN JOS A AJUNS ÎN TOLBA LUI VOICULESCU...