Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Magazinele Billa vor dispare

Magazinele Billa vor dispare(893)

Retailerul francez Carrefour a demarat procesul de rebranding al supermarketurilor Billa preluate anul trecut de la concurentul german Rewe. Primul magazin de pe care francezii vor înlătura sigla Billa este cel din Liberty Center Bucureşti, pe 1 martie.

Pe 1 martie, retailerul francez Carrefour va schimba prima siglă Billa, după tranzacţia evaluată la 96-97 de milioane de euro de la finele lui 2015 prin care compania a preluat de la grupul german REWE cele 86 de supermarketuri.

"Primul magazin Billa remodelat, redeschis sub brandul Market (format tip supermarket), este cel situat în centrul comercial Liberty Mall, din Bucuresti, sectorul 5", au declarat pentru Economica.net oficialii companiei. Potrivit acestora, "până la finalul anului 2017, toate magazinele Billa vor fi remodelate".

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În România, grupul deține acum și 86 de magazine Billa.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ANDREI TIMARU: CAMPION LA 9 ANI! TATĂL: ANTRENOR PE VIAȚĂ. MAMA? ȘTIE CINEVA CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII MAMĂ DE CAMPION?!
scris de Lucian Cristea
De când Andrei Timaru a cucerit al doilea său titlu de campion național la tenis de câmp, încerc să îmi aduc aminte cum a apărut(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii