Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Mumă pentru Vest și ciumă pentru Est!

Mumă pentru Vest și ciumă pentru Est!(898)

Ministerul Agriculturii a anunţat că va deschide o amplă anchetă pentru a investiga dacă şi în România sunt vândute produse de o calitate inferioară faţă de cele din Occident. Se întâmplă după scandalul declanşat de ţări precum Ungaria, Cehia şi Slovacia care reclamă calitatea slabă a alimentelor comercializate în Estul Europei.

Ministrul Agriculturii a spus că nu poate încă să spună dacă există sau nu o astfel de situaţie în România. Autorităţile au constituit însă o comisie formată din reprezentaţi ai Ministerului, Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi ai Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Şi asta pentru depistarea eventualului dublu standard în privinta calităţii alimentelor produse în Vestul Europei.

Mai multe state est-europene, printre care Ungaria, Cehia şi Slovacia au reclamat la Bruxelles existenţa unor standarde duble ale companiilor care produc mărfuri livrate atât în Estul, cât şi în Vestul UE.

Cehia va presa Uniunea Europeană să interzică vânzarea de produse alimentare inferioare în estul Europei.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL SE IMPLICĂ ÎN AFLAREA ADEVĂRULUI DESPRE 10 AUGUST 2018 ȘI PEDEPSIREA VINOVAȚILOR!
scris de Lucian Cristea
Ca un făcut, la români, se adună parcă numai suferințe! Nici nu s-au vindecat vechile răni, că au și apărut altele! Mai mari,(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii