Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Miting de protest organizat de polițiști

Miting de protest organizat de polițiști(395)

Ieri dimineața au început discuţiile cu sindicatele din ordine publică şi sănătate privind legea salarizării unitare. Sindicaliştii din ordinea publică cer propuneri realiste din partea ministerului și ameninţă chiar cu proteste.

"Discutăm pe două paliere în reglementare. Solicităm să se respecte reglementarile care majorează salariul minim, dar sporurile pe baza de pontaj se raportează la salariul de bază din 2009. Degeaba majorează salariu de baza minim brut dacă mă raportez la decemebrie 2009. Practic, norma e fără conținut. Cine nu știe acest element tehnic spune "ia uitati domne, s-a mărit salariu de bază minim brut", a declarat Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor.

Potrivit acestuia, se au în vedere proteste în perioada următoare.

"Avem solicitare la Primăria Capitalei, pe 23-24 martie facem pichetare aici în fața Mininisterului Muncii, în data de 25 va fi miting. Avem solicitări de la 10 mii de membri care doresc să participe la aceste acțiuni de protest, nemulțumiti de nerespectarea legii și de neaplicarea corecta a legii salarizarii", a spus șeful dindicaliștilor.

Sursa: www.realitatea.net
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CÂND CLAUDIU PALAZ ȘI CHIȚAC SE CEARTĂ, AL TREILEA PUNE DE UN PARTID!
scris de Lucian Cristea
În aparență, poate și datorită trecutului său militar, unde nu prea e loc de sentimente, Vergil Chițac pare a fi un dur incurabil, u(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • NINGE TRIST. SUNT SINGUR PE STRADĂ ȘI ASCULT RADIO SKY, CA SĂ MĂ CONVING CĂ ANDREI GHEORGHE NU A MURIT...
  • CINE SAPĂ GROAPA COMISARULUI CATTANI FACE MUNCĂ PATRIOTICĂ...
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!
  • UNDE SUNT VECINII MEI DE ALTĂDATĂ ? (VI) CUM AM RĂMAS FĂRĂ AMINTIRI...
  • FOAMETEA EPOCII DE AUR