Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Alegeri interne la municipiu. PDL îşi alege preşedintele în aprilie(1040)

Organizaţia municipală a PDL va fi din nou în centrul atenţiei abia în luna aprilie, când vor fi organizate alegerile interne. Practic, în statutul partidului, interimatul poate să dureze până la şase luni, însă deja la nivelul filialei Constanţa mandatul de interimar a depăşit cadrul statutar. Chiar dacă alegerile la municipiu ar fi trebuit să aibă loc imediat după parlamentare, cel puţin aşa declara în urma cu ceva timp preşedintele de la judeţ, Gigi Chiru, cel mai probabil scrutinul va fi organizat luna viitoare, susţine primvicepreşedintele Iustin Fabian Roman.

Interimatul de la municipiu este asigurat de fostul deputat, Constantin Chirilă care intenţionează să-şi depună candidatura pentru un mandat plin de preşedinte. Chirilă i-a succedat la conducere, Mariei Stavrositu, demisă din funcţie şi din partid anul trecut înaintea alegerilor parlamentare. Chirilă consideră că formaţiunea trebuie să treacă printr-o reorganizare făcută la sânge ca să redevină o prezenţă notabilă pe scena politică şi spune că „orice candidatură este binevenită". Gura păcătosului adevăr grăieşte, mai cu seamă că pe margine se mai încălzesc câţiva „prezidenţiabili”.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL SE IMPLICĂ ÎN AFLAREA ADEVĂRULUI DESPRE 10 AUGUST 2018 ȘI PEDEPSIREA VINOVAȚILOR!
scris de Lucian Cristea
Ca un făcut, la români, se adună parcă numai suferințe! Nici nu s-au vindecat vechile răni, că au și apărut altele! Mai mari,(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii