Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Lângă spital se poartă  PARCHEZ CA UN BOU !

Lângă spital se poartă PARCHEZ CA UN BOU !(4819)

Recunosc că pagina şi grupul ,,Parchez ca un bou” se bucură de succes chiar dacă nu sunt dornic să postez sau să apar acolo. Aşa cum nici nu îmi doresc să ajung la spital. Am fost de foarte multe ori ca vizitator, ca aparţinător, ca student, ca medic şi mi-a ajuns!

Una din puţinele modernizări recente de care s-a bucurat această unitate medicală este parcarea supraetajată de pe strada Nicolae Iorga. Nu ştiu dacă este cu plată sau gratuită, dacă este folosită sau nu, dar e un beneficiu pentru toată lumea.

În schimb, în ultimele săptămâni, observ un fenomen trist. În dreptul Spitalului, trotuarul de pe bulevardul Tomis, situat la o înălţime destul de ridicată faţă de şosea, lipsit de pavele frumoase cum se poartă între Capitol şi Miga (mită de campanie electorală) este din ce în ce mai aglomerat.

Nu, nu sunt pietoni dornici de ture de spital, sunt maşini ,,cocoţate” de-a lungul sau pe diagonala căii de acces pentru puţinii constănţeni care încă mai practică mersul pe jos.

Am imortalizat 2 zile consecutive câteva cadre cum am putut cu telefonul meu mediocru şi cu ochiul meu de amator.

Nu sunt cel mai corect şofer, nici cel mai priceput ,,parcagiu”, dar grosolăniile de genul acestor parcări sunt mai josnice decât multe dintre postările de pe grupul mai sus amintit.


 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PRIORITĂȚILE PRIMĂRIEI MEDGIDIA ÎN 2018: ASFALTAREA STRĂZILOR ȘI LOCUINȚELE SOCIALE
scris de Lucian Cristea
Pe vremea unui fost primar al PDSR, deci, în primii ani ai democrației, ca să marcăm din punct de vedere istoric acest episod,(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • CE ESTE RAPORTORUL ȘI CE VREA EL?
  • O LECȚIE DE SUPRAVIEȚUIRE A DOMNULUI CHINDEA, ZIS LUȚU
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!
  • SEMNIFICAŢIA UNEI SĂRBĂTORI MULT TIMP UITATE: ROMÂNIA – MAMĂ A EMBRIONULUI UNIUNII EUROPENE!
  • CUM I-AM BĂUT VINUL LUI NICHITA STĂNESCU