Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
La Spitalul Județean de Urgență Tulcea: VIZITA MININISTRULUI SĂNĂTĂȚII DOMNUL FLORIAN BODOG

La Spitalul Județean de Urgență Tulcea: VIZITA MININISTRULUI SĂNĂTĂȚII DOMNUL FLORIAN BODOG(1813)

Astăzi, 23.03.2017, orele 11.00, ministrul Sănătății, domnul Florian Bodog, a făcut o vizită la Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea. Managerul spitalului, domnul dr. Tudor Ion Năstăsescu, i-a prezentat ministrului o sinteză a problemelor (numeroase!) pe care le întâmpină instituția pe care o conduce.

Ministrul l-a asigurat ca Tulcea va primi în foarte scurt timp un aparat RMN, achiziționat printr-un împrumut contractat de minister de la Banca Mondială. De asemenea, Spitalul Județean de Urgență Tulcea va fi printre primele spitale din țară care urmează a fi dotate cu aparatură nouă pentru anestezie, precum și diverse dotări pentru Unitatea de Primire Urgențe.

În elaborarea noii legi a Sănătății se vor identifica și defini zone cu probleme speciale (așa cum este cazul Deltei Dunării, de exemplu, în județului Tulcea), ea urmând a cuprinde măsuri privind unele sporuri salariale și condiții speciale, de natură a le spori atractivitatea, în scopul fixării medicilor și personalului medical.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NOPȚI ALBE LA MANGALIA
scris de Lucian Cristea
Într-un salon de spital, indiferent de confortul care ți se oferă, chiar și unul de calitatea celui de care am avut parte în Pavilionu(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii