Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
La Spitalul Județean de Urgență Tulcea: VIZITA MININISTRULUI SĂNĂTĂȚII DOMNUL FLORIAN BODOG

La Spitalul Județean de Urgență Tulcea: VIZITA MININISTRULUI SĂNĂTĂȚII DOMNUL FLORIAN BODOG(972)

Astăzi, 23.03.2017, orele 11.00, ministrul Sănătății, domnul Florian Bodog, a făcut o vizită la Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea. Managerul spitalului, domnul dr. Tudor Ion Năstăsescu, i-a prezentat ministrului o sinteză a problemelor (numeroase!) pe care le întâmpină instituția pe care o conduce.

Ministrul l-a asigurat ca Tulcea va primi în foarte scurt timp un aparat RMN, achiziționat printr-un împrumut contractat de minister de la Banca Mondială. De asemenea, Spitalul Județean de Urgență Tulcea va fi printre primele spitale din țară care urmează a fi dotate cu aparatură nouă pentru anestezie, precum și diverse dotări pentru Unitatea de Primire Urgențe.

În elaborarea noii legi a Sănătății se vor identifica și defini zone cu probleme speciale (așa cum este cazul Deltei Dunării, de exemplu, în județului Tulcea), ea urmând a cuprinde măsuri privind unele sporuri salariale și condiții speciale, de natură a le spori atractivitatea, în scopul fixării medicilor și personalului medical.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SUNT JAPONEZ ȘI MĂ MÂNDRESC…
scris de Lucian Cristea
Prima vizită a unui premier al Japoniei în România i-a prins pe conducătorii noștri iubiți pe gard, în izmene pe călător, cu mâne(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • CE ESTE RAPORTORUL ȘI CE VREA EL?
  • O LECȚIE DE SUPRAVIEȚUIRE A DOMNULUI CHINDEA, ZIS LUȚU
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!
  • SEMNIFICAŢIA UNEI SĂRBĂTORI MULT TIMP UITATE: ROMÂNIA – MAMĂ A EMBRIONULUI UNIUNII EUROPENE!
  • CUM I-AM BĂUT VINUL LUI NICHITA STĂNESCU