Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

Intră FC Farul în faliment ?(1470)

Consiliul Județean Constanța a anunțat astăzi că nu va putea prelua clubul din cauza litigiului dintre gruparea de pe litoral și fostul patron Gheorghe Bosînceanu.

Mai mult, actualul finanțator al Farului, Giani Nedelcu, a anunțat că se va retrage dacă până luni Bosînceanu nu dă în scris că renunță la suma pe care o are de recuperat de la club, adică noua milioane de euro. În această situație, clubul va intra în faliment.
Vicepreședintele CJC, Cristinel Dragomir, spune că a discutat personal cu Gheorghe Bosînceanu iar acesta a anunțat că nu mai vrea niciun leu înapoi.

Totusi, există o decizie executorie a instanței, iar singura soluție pentru ca Farul să scape de creanțe și să poată fi preluat de CJC, este aceea ca Gheorghe Bosînceanu să renunțe, în scris, la sumă și să o dea grupării de la malul mării cu titlu de donație. Actualul finanțator, Giani Nedelcu, spune că dacă nu va primi această hârtie se va retrage de la club, ceea ce înseamnă falimentarea clubului.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii