Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
P.S.D.-iști în Delta Dunării : DRAGNEA ȘI GRINDEANU AU CREZUT C-AU DAT LA ȘTIUCĂ!

P.S.D.-iști în Delta Dunării : DRAGNEA ȘI GRINDEANU AU CREZUT C-AU DAT LA ȘTIUCĂ!(4950)

Confruntată cu o problemă neprevăzută, dar majoră, conducerea P.S.D. Tulcea a fost nevoită să adopte, la sfârșitul acestei săptămâni, măsuri atipice. Deoarece Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, aflați pentru câteva zile la Tulcea și în Delta Dunării, au transmis liderilor P.S.D. locali că le-ar plăcea un pescuit la știucă, aceștia s-au întrunit noaptea, ca hoții, și au reușit, după discuții aprinse, să pună totul la cale!

Sursele noastre afirmă că, deoarece este lucru știut că știuca, din dorința de a evita Bunavestire (dezlegare la pește!), obișnuiește să plece în țările calde odată cu pelicanii, și să se întoarcă pe căldură, tot cu ei, au fost căutate știuci disponibile, mai bătrâne, mai șchioape, mai fără pene, care să fi rămas pe aici.

Din cauză că n-au fost depistate astfel de cazuri, s-a tras la sorți care dintre liderii marcanți să facă pe știuca, o treabă destul de ușoară, mișcările acestui pește, care e răpitor, fiind binecunoscute tuturor oamenilor politici încă de pe când se înscriu la organizațiile lor de tineret!

Astfel – destinul a fost implacabil! – pentru poze au fost desemnați chiar președintele organizației județene (cel mai lucios, mai zvârlugă, din cârligul lui Dragnea, în fotografie!), Horia Teodorescu și vicepreședintele organizației municipale (în poză, cel mai lăsat, care trage cântarul lui Grindeanu!), Dan Drăniceanu, urmând și alții, conform rezultatelor trasului la sorți.

Deoarece se filma sigur din stuf (potrivit surselor,  oamenii lui Nicușor Dan, deghizați în enoți, cu ghieruțele-n nară!), ca să aibă Liiceanu material pentru Bruxelles, Dragnea s-a oprit după 17 membri, iar Grindeanu după 9! Restul au scăpat cu buza curată!

Este, că nu-ți dai seama, la început - că sunt deghizați ca lumea! - dar dacă te uiți bine, bine, bine, vezi că seamănă?
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE VEDE ȚARA PRIN OCHELARII LUI DAN BARNA?
scris de Lucian Cristea
Ca președinte de țară, Traian Băsescu a fost un gargaragiu fără pereche și o parte din populație l-a crezut! El a făcut, la încep(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE