Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
PNL : Se continuă seria alegerilor interne în organizațiile Agigea și Cumpăna în perspectiva Comitetului de Coordonare Județean

PNL : Se continuă seria alegerilor interne în organizațiile Agigea și Cumpăna în perspectiva Comitetului de Coordonare Județean(823)

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a continuat luni, 27 martie a.c., seria alegerilor interne în organizațiile Agigea și Cumpăna în perspectiva Comitetului de Coordonare Județean care va avea loc în ziua de 27 aprilie a.c.
La Agigea, liberalii reuniți în Comitetul de Coordonare Local au ales-o pe Georgiana Alina Bacula în funcția de președinte al organizației, în timp ce Comitetul de Coordonare Local al PNL Cumpăna l-a reconfirmat în funcția de președinte pe Florin Vasile Imoșanu.

În urma centralizării voturilor exprimate, Biroul Politic Local al PNL Agigea este format din doi vicepreședinți - Ștefan Lucian Zamfir și Gianina Elena Comșa – nouă membri și un trezorier. Biroul Politic Local al PNL Cumpăna este alcătuit din doi vicepreședinți – Marian Cocoș și Gelu Racu – cinci membri și un trezorier.

La cele două Comitete de Coordonare Locale au participat președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, secretarul Comisiei de Coordonare și Desfășurare a Alegerilor, Marilena Dragnea, consilierii județeni Radu Bogdan Matei, Marian Crușoveanu și Gheorghe Lămureanu.

Alegerile în teritoriu continuă astăzi în organizațiile Partidului Național Liberal din localitățile Pecineaga și 23 August.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

CLAUDIU PALAZ CONTINUĂ POLITICA FALIMENTARĂ CU FUNDUL ÎN DOUĂ LUNTRI!
scris de Lucian Cristea
Clasa intelectualilor din PMP nu pare a fi deloc impresionată de performanțele obținute de Claudiu Palaz în politica așa zisă(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii