Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
DELEGAȚIE DIN GRECIA ÎN VIZITĂ LA TULCEA

DELEGAȚIE DIN GRECIA ÎN VIZITĂ LA TULCEA(1329)

O delegație din Grecia, din care au făcut parte domnii Ioannis Giannellis-Theodosiadis - ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Transportului Maritim şi Politicii Insulare și Taxiarhis Veros- viceprimar al municipalităţii Lesbos (unitatea geografică Kalloni), s-a întâlnit luni, 27 martie 2017 la Tulcea, cu președintele Consilului Județean Tulcea, domnul Horia Teodorescu, vicepreședintele, domnul Dumitru Mergeani și administratorul public, domnul Vasile Strat. Vizita s-a derulat a doua zi după Ziua Națională a Greciei, prilej cu care comunitatea elenă din Tulcea a desfășurat în municipiu și județ manifestări artistice.

În discursul său, ministrul secretar de stat Ioannis Giannellis-Theodosiadis a mulțumit pentru deschiderea arătată de conducerea Consiliului Județean față de comunitatea elenă, în general și față de delegație, în particular și s-a arătat impresionat de faptul că autoritățile județene au înțeles să participe, de fiecare dată, la manifestările dedicate Zilei Greciei.

Pentru noi relația dintre cele două state este extrem de importantă, mai ales dacă ne gândim că Revoluția de Independență a Greciei a avut izvoarele aici, pe pământurile dumneavoastră“, a precizat Ioannis Giannellis-Theodosiadis.

Domnia sa a amintit câteva din problemele economice pe care le-a întâmpinat Grecia după intrarea în zona Euro și a sfătuit autoritățile române să întârzie cât mai mult această modificare majoră:

„Acum plângem după moneda noastră națională, dar nu mai putem face pasul înapoi“!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NOPȚI ALBE LA MANGALIA
scris de Lucian Cristea
Într-un salon de spital, indiferent de confortul care ți se oferă, chiar și unul de calitatea celui de care am avut parte în Pavilionu(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii