Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Administrația Canalelor Navigabile a organizat, la Belgrad, a doua ediţie a evenimentului  Danube - Black Sea Canal meets Serbian Partners

Administrația Canalelor Navigabile a organizat, la Belgrad, a doua ediţie a evenimentului Danube - Black Sea Canal meets Serbian Partners(737)

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (A.C.N.) S.A. Constanța a organizat, la BELGRAD, în data de 29 martie 2017, a doua ediţie a evenimentuluiDanube – Black Sea Canal meets Serbian Partners”

Cu acest prilej, compania a putut să îşi facă cunoscută activitatea şi să identifice posibile cooperări viitoare. Alături de delegaţia C.N. A.C.N. S.A., condusă de către directorul-general Daniel Georgescu, la eveniment au participat ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Serbia, doamna Oana Cristina Popa; Alexandru Crăciun - director comercial al C.N. Administraţia Porturilor Maritime (A.P.M.) S.A Constanţa, dar şi un număr mare de parteneri sârbi, reprezentanţi de marcă din domeniul naval.

Discuţiile au fost focalizate pe absorbţia traficului de transport fluvial pe tronsonul Dunăre – Portul Constanta şi retur, deschiderea de linii de containere din şi înspre Serbia, care nu se regăsesc cu o pondere prea mare în tranzitul pe Canalul Dunăre – Marea Neagră, iar acest fapt reprezintă în continuare o mare provocare pentru dezvoltarea viitoare a relaţiilor de colaborare cu ţara vecină.

Daniel Georgescu, director-general al C.N. Administraţia Canalelor Navigabile S.A. consideră ca fiind de o importanţă majoră dezvoltarea colaborării companiei cu partenerii din Serbia şi îşi manifestă intenţia de a iniţia cât mai multe relaţii comerciale cu agenţii economici din ţara vecină, prin punerea la dispoziţie a servicilor specifice obiectului de activitate al companiei. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE VEDE ȚARA PRIN OCHELARII LUI DAN BARNA?
scris de Lucian Cristea
Ca președinte de țară, Traian Băsescu a fost un gargaragiu fără pereche și o parte din populație l-a crezut! El a făcut, la încep(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE