Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Administrația Canalelor Navigabile a organizat, la Belgrad, a doua ediţie a evenimentului  Danube - Black Sea Canal meets Serbian Partners

Administrația Canalelor Navigabile a organizat, la Belgrad, a doua ediţie a evenimentului Danube - Black Sea Canal meets Serbian Partners(761)

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (A.C.N.) S.A. Constanța a organizat, la BELGRAD, în data de 29 martie 2017, a doua ediţie a evenimentuluiDanube – Black Sea Canal meets Serbian Partners”

Cu acest prilej, compania a putut să îşi facă cunoscută activitatea şi să identifice posibile cooperări viitoare. Alături de delegaţia C.N. A.C.N. S.A., condusă de către directorul-general Daniel Georgescu, la eveniment au participat ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Serbia, doamna Oana Cristina Popa; Alexandru Crăciun - director comercial al C.N. Administraţia Porturilor Maritime (A.P.M.) S.A Constanţa, dar şi un număr mare de parteneri sârbi, reprezentanţi de marcă din domeniul naval.

Discuţiile au fost focalizate pe absorbţia traficului de transport fluvial pe tronsonul Dunăre – Portul Constanta şi retur, deschiderea de linii de containere din şi înspre Serbia, care nu se regăsesc cu o pondere prea mare în tranzitul pe Canalul Dunăre – Marea Neagră, iar acest fapt reprezintă în continuare o mare provocare pentru dezvoltarea viitoare a relaţiilor de colaborare cu ţara vecină.

Daniel Georgescu, director-general al C.N. Administraţia Canalelor Navigabile S.A. consideră ca fiind de o importanţă majoră dezvoltarea colaborării companiei cu partenerii din Serbia şi îşi manifestă intenţia de a iniţia cât mai multe relaţii comerciale cu agenţii economici din ţara vecină, prin punerea la dispoziţie a servicilor specifice obiectului de activitate al companiei. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ANDREI TIMARU: CAMPION LA 9 ANI! TATĂL: ANTRENOR PE VIAȚĂ. MAMA? ȘTIE CINEVA CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII MAMĂ DE CAMPION?!
scris de Lucian Cristea
De când Andrei Timaru a cucerit al doilea său titlu de campion național la tenis de câmp, încerc să îmi aduc aminte cum a apărut(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii