Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Noua organigramă a Consiliului Județean Constanța, cu structuri desființate și altele nou înființate... 17 salariați se vor ocupa de turism !

Noua organigramă a Consiliului Județean Constanța, cu structuri desființate și altele nou înființate... 17 salariați se vor ocupa de turism !(826)

Astăzi, joi - 30 martie 2017, la sediul Consiliului Județean Constanța, din Palatul Administrativ, la sala “Remus Opreanu”, președintele Consiliului Județean Constanța (C.J.C.), Marius Horia Țuțuianu (P.S.D.), împreună cu cei doi vicepreședinți, Claudiu Iorga Palaz (P.M.P.) și Dumitru Daniel Learciu (A.L.D.E.), au susținut o conferință de presă.

Temele conferinței de presă au fost:

- Organigrama Consiliului Județean Constanța;
- Strategia de dezvoltare a Regiei Județene de Drumuri și Poduri (R.J.D.P.) Constanța;
- Bugetul Consiliului Județean Constanța;
- "Web-site"-ul Consiliului Județean Constanța.

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a anunțat o serie de schimbări în organigrama instituției. El a declarat că, după o serie de analize, în interiorul aparatului de specialitate, a identificat mai multe nereguli.
Prin urmare, a decis, printre altele, desființarea unor posturi de conducere, prin transformarea unor direcții în "servicii" și "birouri" și înființarea a două noi structuri.

Am înfiinţat Serviciul de Analiză Strategică şi Creştere a Competitivităţii, care se va ocupa de monitorizarea proiectelor și programelor pe care le derulăm. Este un serviciu-pilot, la nivel de administraţie. De asemenea, am înființat și o structură dedicată promovării turismului. În interiorul acestei noi direcții, vor lucra 17 persoane, specializate în acest domeniu, care se vor ocupa de elaborarea strategiilor de promovare a județului Constanța, din acest punct de vedere”, a declarat Ţuţuianu.

De asemenea, Țuțuianu a mai anunțat că a fost înființat postul de "administrator public", care are ca atribuție principală coordonarea tuturor direcțiilor și serviciilor, din cadrul Consiliului Județean Constanța: „Administratorul va avea dreptul de a semna documente pentru accesarea fondurilor europene.”

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

VINE O VREME CÂND MOTANULUI FELIX S-AR PUTEA SĂ NU ÎI MAI ARDĂ DE PRINS VRĂBII...
scris de Lucian Cristea
În timpul referendumului, cu cât situația din teren, privind prezența la vot, se îndrepta spre prăpastie, diverși pesediști(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii