Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Veste bună: bani pentru reabilitarea variantei rutiere a orașului BABADAG, județul TULCEA !

Veste bună: bani pentru reabilitarea variantei rutiere a orașului BABADAG, județul TULCEA !(649)

În acest an, vor demara lucrările pentru reabilitarea unei porțiuni din DN22 (E87), șoseaua care leagă TULCEA de CONSTANȚA.
Este vorba despre varianta ocolitoare a orașului Babadag, sector de drum care preia traficul greu din zonă.

În urma discuțiilor pe care le-am purtat cu reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, s-a luat decizia ca acest sector de drum, varianta ocolitoare a orașului Babadag, să intre în reabilitare. Investiția, mult așteptată de toți localnicii, este esențială pentru siguranța cetățenilor“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea (C.J.T.), Horia Teodorescu.

Demersurile privind reabilitarea și modernizarea variantei orașului Babadag au început în anul 2014, iar întârzierea reabilitării a creat nemulțumire în rândul populației, ca urmare a traficului greu care se desfășoară pe acest tronson, periclitând, astfel, stabilitatea locuințelor și producând disconfort locuitorilor din zonă.

Așadar, în urma discuțiilor purtate de Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, cu ministrul Transporturilor, Răzvan Alexandru Cuc, și directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N. A.I.R.), Ștefan Ioniță, ambii prezenți la Tulcea, la sfârșitul săptămânii trecute, s-a luat decizia ca o parte din DN22 (E87) Tulcea – Constanța, pe zona variantei ocolitoare, să intre în reabilitare, chiar în cursul acestui an.

Până la această dată a fost elaborată expertiza tehnică a sectorului de drum, în conformitate cu prevederile H.G. 925/1995 referitor la regulamentul de verificare și expertizare al proiectelor și documentația tehnică D.A.L.I. în conformitate cu prevederile H.G. 28/2008, executându-se, totodată, lucrări de întreținere curentă pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

AMINTIRI DESPRE FLOTĂ
scris de Lucian Cristea
Am apucat anii în care cu greu o navă găsea o dană liberă în Portul Constanța. Nu am studii de specialitate, nu am absolvit Marina, (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!