Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
TULCEA. Faleza municipiului ar putea trece în administrare locală, chiar înainte de Paște !

TULCEA. Faleza municipiului ar putea trece în administrare locală, chiar înainte de Paște !(753)

Investițiile promise, la un pas de realitate:

Faleza municipiului ar putea trece în administrare locală, chiar înainte de Paște !
(Proiectul de Hotărâre, spune ministrul Transporturilor, a ajuns pe circuitul extern de avizare !)

Miercuri, în cadrul ședinței de Guvern, premierul Sorin Grindeanu a ridicat problema falezei din municipiul TULCEA, despre care a promis, în timpul vizitei efectuate la finalul lunii trecute, că va trece în administrare locală.

„Domnul ministru al transporturilor, (…) ştiu că a plecat din minister hotărârea de guvern legată de Tulcea şi de faleză. Vă rog să urmăriţi (n.n. – problematica) şi să îmi spuneţi. E o chestiune pe care am spus-o la Tulcea şi vreau să urmăriţi foarte atent. Dacă săptămâna viitoare se îndeplinesc toate procedurile, e foarte bine, înainte de Paşti dăm această hotărâre“, a declarat, în timpul ședinței de Guvern, de ieri, premierul Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Alexandru Cuc, i-a răspuns șefului Executivului că documentul a plecat din Ministerul său, și este, la momentul de față, pe circuitul extern de avizare, urmând a primi și avizele necesare din partea Ministerului Finanţelor, respectiv Ministerului Justiţiei.

„Este numai o chestiune de timp până când această situație va fi rezolvată. După mulți ani de așeptări, faleza va ajunge în administrare locală. În acest context, Consiliul Județean Tulcea va putea începe demersurile pentru asigurarea finanțării necesare pentru modernizarea falezei și portului Tulcea“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea (C.J.T.), Horia Teodorescu.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

AMINTIRI DESPRE FLOTĂ
scris de Lucian Cristea
Am apucat anii în care cu greu o navă găsea o dană liberă în Portul Constanța. Nu am studii de specialitate, nu am absolvit Marina, (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!