Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
NU MOARE GHIȚĂ DE DRAGUL SCENARIȘTILOR!

NU MOARE GHIȚĂ DE DRAGUL SCENARIȘTILOR!(4940)

Ghiță a băgat spaima în toți cu dezvăluirile sale senzaționale! Chiar și în tabăra care îl susține, pentru că unii dintre adepții săi au luat frica așchiei care nu sare departe de trunchi...

Nu vreau să fiu cinic, dar am senzația că moartea lui Ghiță i-ar liniști pe mulți din țara asta, unde căile Domnului sunt atât de încurcate! Dai într-unul, țipă doi, câte doi, din ceata lui Pițigoi!

Cam asta este regula jocului în care suntem sortiți să avem parte de numeroase surprize.

Când Victor Ponta îl amenință pe Liviu Dragnea cu mărturisirea păcatelor lui, te gândești că ar putea avea o legătură și cu Ghiță. În definitiv, toți trei s-au cunoscut foarte bine.

În al doilea rând, ori de câte ori Ponta amenință cu dezvăluiri demolatoare, Dragnea vine în întâmpinarea sa cu o singură replică: “Nu mai răspund la provocări!”

Și, totuși, îl sperie ceva...Dincolo de relansarea luptei împotriva corupției, Sebastian Ghiță are meritul de a fi stimulat creația colectivă. Mai nou, toată lumea scrie scenarii despre moartea sa!

Cu sprijinul neprecupețit al DNA, s-ar putea organiza și un concurs de creații SF, care să-l pună în dificultate până și pe domnul Mironov, cu care am avut onoarea să mă îmbrâncesc cu ocazia episodului “Măi, animalule!

Deja, avem un pretendent la premiul special. Patronul unui post de televiziune este convins că Sebastian Ghiță a fost omorât. Au mai spus-o și alții, dar el susține că e mort de-a binelea! Are vocea gravă, ca și cum ar ține doliu după cel decedat, și mâinile pătate de ceara de la lumânările folosite la priveghi.

De fapt, ce facem noi? Stăm la un prelungit priveghi și ne dăm cu părerea despre Sebastian Ghiță. Ba e mort, ba nu e mort, cine l-o găsi, să-l mănânce copt!

În contradicție cu anunțul solemn făcut de domnia sa, argumentele prezentate sunt de-a dreptul hazlii. Cândva, tot românul era poet...

Acum, de când cu Ghiță, tot românul e detectiv! Ghiță nu trebuie comparat cu Marta, pentru că el este mult mai valoros.

Desigur, nu suntem chiar atât de naivi încât să credem că datele și informațiile pe care le are reprezintă doar rodul muncii sale. Cu siguranță, a fost instruit și teleghidat către anumite ținte pe baza unor înțelegeri cu o anumită aripă a serviciilor secrete, aia care se simte marginalizată.

Cu siguranță, repet, Ghiță și-a negociat libertatea și chiar viața. E vorba de viața lui, la fel de importantă și pentru cei în custodia cărora se află. Întreaga sa acțiune a fost premeditată, inclusiv protecția de care se bucură în prezent...

Nu cred că Ghiță practică un idealism ieftin și își pune aiurea viața în pericol. Nu cred nici în patriotismul său afișat cu ocazia aparițiilor pe micul ecran.

După cum am mai comentat, înclin să cred că la mijloc e vorba de mișcarea vendetă a unei grupări interesate să dea o lovitură de grație nucleului reprezentat de Kovesi și generalul Coldea...

În ce privește nucleul amintit, este vizibilă starea sa de nervozitate generată de dispariția lui Sebastian Ghiță.

Vezi criticile precipitate lansate de șefa DNA la adresa Polției, acuzată că doarme în front.

Eu cred că, dacă Ghiță ar fi mort la această oră, persoanele care se tem de el ar fi mai relaxate.

Paradoxal, de când tace, Sebastian Ghiță emană mai multă teamă!

Acum și Ghiță, să nu credeți că este chiar de capul lui!

Prea au mers toate la perfecție ca, acum, de dragul scenariștilor, să moară Ghiță!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii