Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
ANDREEA CRISTEA A MURIT !

ANDREEA CRISTEA A MURIT !(6959)

Dumnezeu s-o odihneasca!

Andreea Cristea, romanca ranita in atacul terorist de la Londra a murit.  Avea doar 31 de ani si se afla de ceva vreme in stare grava la spital.

Andreea Cristea se afla in excursie cu iubitul in capitala Marii Britanii cand s-a produs tragedia. Ea a fost lovita in plin de masina condusa de atacator si aruncata in Tamisa.

Atacul lui Khalid Masood de la Londra a avut loc la jumatatea lunii martie. Masina condusa de Masood a lovit pietoni pe podul Westminster si, dupa 30 de secunde, a izbit gardul metalic de la Palatul parlamentului. Massoud a coborat, apoi, din vehicul si a fost impuscat de un politist inarmat, intr-o curte a parlamentului. Totul a durat exact 82 de secunde.

Odata cu decesul sau, bilantul celor decedati a urcat la 6. Andrei Burnaz, iubitul tinerei a fost si el ranit, insa leziunile sale nu au fost grave si a fost externat la o zi dupa incident.

Sursa: huff.ro

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

JURILOVCA - MAI APROAPE DE STELE
scris de Lucian Cristea
Ca peste tot în Delta Dunării, există și la Jurilovca un loc misterios, unde se țes povestiri dintre cele mai frumoase, unde se petrec(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii