Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
ANDREEA CRISTEA A MURIT !

ANDREEA CRISTEA A MURIT !(6836)

Dumnezeu s-o odihneasca!

Andreea Cristea, romanca ranita in atacul terorist de la Londra a murit.  Avea doar 31 de ani si se afla de ceva vreme in stare grava la spital.

Andreea Cristea se afla in excursie cu iubitul in capitala Marii Britanii cand s-a produs tragedia. Ea a fost lovita in plin de masina condusa de atacator si aruncata in Tamisa.

Atacul lui Khalid Masood de la Londra a avut loc la jumatatea lunii martie. Masina condusa de Masood a lovit pietoni pe podul Westminster si, dupa 30 de secunde, a izbit gardul metalic de la Palatul parlamentului. Massoud a coborat, apoi, din vehicul si a fost impuscat de un politist inarmat, intr-o curte a parlamentului. Totul a durat exact 82 de secunde.

Odata cu decesul sau, bilantul celor decedati a urcat la 6. Andrei Burnaz, iubitul tinerei a fost si el ranit, insa leziunile sale nu au fost grave si a fost externat la o zi dupa incident.

Sursa: huff.ro

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

10.378 SEMNĂTURI PENTRU DIZOLVAREA C.L. MEDGIDIA! CONSILIERII AR TREBUI SĂ-ȘI DEA DEMISIA DE ONOARE. AR SALVA ORAȘUL DE CHELTUIELILE CU REFERENDUMUL...
scris de Lucian Cristea
Într-o zi de vineri, 13, cu ghinion pentru superstițioși, cu noroc pentru curajoși, primarul Valentin Vrabie le-a aruncat mănușa cons(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii