Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Polaris M Holding se alătură, în calitate de voluntar, campaniei  Curăţăm Constanţa Noastră

Polaris M Holding se alătură, în calitate de voluntar, campaniei Curăţăm Constanţa Noastră(3211)


Pe tot parcursul lunii aprilie 2017, Polaris M Holding se alătură campaniei de responsabilizare civică privind protejarea mediului “Curăţăm Constanţa Noastră”, demarată de Primăria Municipiului Constanţa, în calitate de voluntar prin suplimentarea activităţilor zilnice, a utilajelor, a efectivului de angajaţi, precum şi a zonelor ce urmează sa fie salubrizate.

Pe lângă activităţile specifice curăţeniei de primăvară care se desfăşoară în toate cartierele din municipiul Constanţa, timp de o lună, toţi angajaţii Polaris M Holding vor lua parte la acţiuni de igienizare în anumite zone ce nu sunt cuprinse în programul de lucru plătit. În acest program de curăţenie sunt cuprinse următoarele zone/cartiere: Tomis 2, Poarta 6, Km 4, str. Corbului, Inel II, Tomis III, Zona Abator, str. Zmeurei, Tomis Nord – ieşire Carrefour, Casa de Cultură, cartier C.E.T.; Tomis Nord – Stadion, Km 4-5; str. Badea Cartan – Tomis Nord, str. Vf. cu Dor / Ion Ursu, Palazu Mare, Poarta 4 – stadion Portul – spitalul CFR.

În cadrul acestei campanii, Polaris M Holding va desfăşura următoarele activităţi: măturat manual şi mecanizat, răzuitul rigolelor, întreţinerea curăţeniei, colectarea deşeurilor municipale rezultate în urma efectuării serviciului de salubrizare, colectarea deşeurilor vegetale rezultate în urma igienizării spaţiilor verzi, colectarea deşeurilor din zonele igienizate de către populaţie, agenţi economici sau instituţii publice, colectarea deşeurilor provenite din depozite neorganizate, precum şi transportul deşeurilor la rampa ecologică.

„Curăţăm Constanţa Noastră” este, în primul rând, o campanie de responsabilizare civică cu privire la importanţa menţinerii unui oraş curat. Scopul acestei campanii este de a responsabiliza locuitorii municipiului Constanţa, agenţii economici, asociaţiile de proprietari, voluntarii, instituţiile publice, să iniţieze sau să participe la acţiunile de curăţenie care au loc în zonele în care aceştia locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

În cazul în care locuitorii municipiului Constanţa au nevoie de sprijin logistic in cadrul campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”, le stăm la dispoziţie preluand deseurile adunate in cadrul acestei campanii.


Administrator unic,
Eduard Martin 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SUNT JAPONEZ ȘI MĂ MÂNDRESC…
scris de Lucian Cristea
Prima vizită a unui premier al Japoniei în România i-a prins pe conducătorii noștri iubiți pe gard, în izmene pe călător, cu mâne(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • CE ESTE RAPORTORUL ȘI CE VREA EL?
  • O LECȚIE DE SUPRAVIEȚUIRE A DOMNULUI CHINDEA, ZIS LUȚU
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!
  • SEMNIFICAŢIA UNEI SĂRBĂTORI MULT TIMP UITATE: ROMÂNIA – MAMĂ A EMBRIONULUI UNIUNII EUROPENE!
  • CUM I-AM BĂUT VINUL LUI NICHITA STĂNESCU