Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Prin P.N.D.L., bani guvernamentali pentru municipiul TULCEA

Prin P.N.D.L., bani guvernamentali pentru municipiul TULCEA(1861)

Toate localitățile județului TULCEA sunt beneficiare ale unor investiții realizate cu fonduri europene sau cu fonduri guvernamentale.

La nivelul județului Tulcea, numai pe P.N.D.L. (Programul Național de Dezvoltare Locală) au fost depuse (și sunt eligibile !) aproape 200 de proiecte, care cuprind investiții de infrastructură (apă – canal, drumuri, iluminat public, unități de învățământ, unități sanitare etc) pentru unitățile administrative teritoriale din acest județ.

„Avem autorități locale care au mai multe proiecte depuse, astfel încât să își acopere necesarul de investiții, dar și unități administrative teritoriale care au depus proiecte ce reprezintă strictul necesar la nivelul localităților“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea (C.J.T.), Horia Teodorescu.

Proiectele depuse pe P.N.D.L., de către Primăria Municipiului Tulcea sunt: „Reabilitare – modernizare rețea de apă pe strada Barajului și strada Viticulturii“, „Îmbunătățirea capacității de preluare a apelor meteorice din municipiul Tulcea“, „Reabilitare – modernizare rețea de canalizare strada Bacului și strada Viticulturii“, „Rețea de canalizare ape pluviale strada Alexandru cel Bun“, „Reabilitare grădinița numărul 3 de pe strada Mircea Vodă, nr. 47“.

Sperăm ca și prin celălalte surse de finanțare, prin proiectele ce vor fi depuse, municipiul Tulcea să arate așa cum își doresc toți tulcenii“, a mai spus președintele C.J.T.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

UN PREȘEDINTE CU ÎNCETINITORUL
scris de Lucian Cristea
În timpul unei cuvântări, președintele României a reușit performanța de a declanșa alarma! Dispozitivul respectiv se activează(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • CE ESTE RAPORTORUL ȘI CE VREA EL?
  • O LECȚIE DE SUPRAVIEȚUIRE A DOMNULUI CHINDEA, ZIS LUȚU
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!
  • SEMNIFICAŢIA UNEI SĂRBĂTORI MULT TIMP UITATE: ROMÂNIA – MAMĂ A EMBRIONULUI UNIUNII EUROPENE!
  • CUM I-AM BĂUT VINUL LUI NICHITA STĂNESCU