Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Primăria orașului OVIDIU, din județul Constanța, dă un ajutor pentru Sărbătorile Pascale, la 2.200 de persoane. Noutatea acestui an: tichete valorice, în loc de pachete

Primăria orașului OVIDIU, din județul Constanța, dă un ajutor pentru Sărbătorile Pascale, la 2.200 de persoane. Noutatea acestui an: tichete valorice, în loc de pachete(4209)

Și în acest an, la initiațiva primarului George Scupra (P.N.L.), persoanele cu dizabilități, pensionarii cu pensie până în 1.000 lei, dar și persoanele cu situații sociale deosebite, beneficiază de un AJUTOR, cu ocazia SĂRBĂTORILOR PASCALE, din partea primăriei orașului OVIDIU, județul CONSTANȚA..

În urma listelor transmise de Casa de Pensii și D.G.A.S.P.C. Constanța, în Ovidiu au fost identificați 2.200 de beneficiari, care se încadreaza în categoriile care pot primi acest ajutor.

Valoarea ajutorului a rămas neschimbată, față de anul trecut: 32 LEI / PERSOANĂ !

Ca noutate, ajutorul nu a mai fost acordat sub forma de pachet, ci a fost distribuit sub forma de TICHET VALORIC, oferindu-le beneficiarilor posibilitatea de a-și alege singuri produsele. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM A AJUNS PAMFLETUL MEU LA HAPURNEA ?
scris de Lucian Cristea
Trăim într-un mediu bântuit de tot felul de fenomene paranormale. În completare, farse și capcane, diverse jocuri de societate, fa(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii