Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
LOVITURĂ DE TEATRU ! Într-o ședință ținută SECRETĂ, pentru presă, Adunarea Generală a Asociației Litoral - Delta Dunării a votat un nou președinte: fostul secretar de stat de la Turism, CRISTIAN BĂRHĂLESCU, o înlocuiește, după 10 ani, pe CORINA MARTIN

LOVITURĂ DE TEATRU ! Într-o ședință ținută SECRETĂ, pentru presă, Adunarea Generală a Asociației Litoral - Delta Dunării a votat un nou președinte: fostul secretar de stat de la Turism, CRISTIAN BĂRHĂLESCU, o înlocuiește, după 10 ani, pe CORINA MARTIN(3620)

ÎN MOD NEAȘTEPTAT, astăzi, joi - 20 aprilie 2017, reuniți într-o ședință (Adunare Generală)... ȚINUTĂ SECRETĂ (!) pentru OPINIA PUBLICĂ (nici fostul, de-acum..., președinte, Corina Martin, ieri, la conferința-de-presă de la Hotelul "IAKI", din Mamaia, dedicată deschiderii oficiale a sezonului turistic estival, pe Litoral și în Delta Dunării, nici Cristian Bărhălescu, nou-alesul președinte, care s-a întâlnit cu noi, ziariștii, chiar... în această dimineață, pentru a ne informa despre noua linie de transport auto de călători, spre și dinspre Aeroportul de la Mihail Kogălniceanu, n-au... suflat o vorbă despre această întrunire și, cu atât mai puțin, despre eventuale schimbări în structura conducerii acestei organizații !!!), reprezentanții a șapte (7) dintre cei 12 membri ai Asociației de Promovare și Dezvoltare Turistică "LITORAL - DELTA DUNĂRII" (A.L.D.D.) au decis,prin votulunanim al celor prezenți (așadar: și prin cel al... Corinei Martin !) să aleagă un... NOU PREȘEDINTE (!!!), în persoana lui CRISTIAN GHEORGHE BĂRHĂLESCU, fost secretar-de-stat (2012-13) în cadrul organismului guvernamental de resort (atunci: Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului), patronul și administratorul Agenției de Turism constănțene "ICAR Tours", care i-a luat locul CORINEI MARTIN, adică celei care a inițiat și fondat Asociația (!), acum... 10 ani, conducând-o, neîntrerupt, până în acest moment !!!

Începând de astăzi, Consiliul de Conducere al Asociației este următorul: președinte - Cristian Bărhălescu, vicepreședinți: Corina Martin (din partea Consiliului Județean Constanța), Daniel Ilușcă (reprezentând Asociația Patronatului în Turismul din Delta Dunării), Mirela Matichescu (desemnată de către Primăria Constanța) și un reprezentant al Consiliului Județean Tulcea.

Conform statutului, alegerile pentru funcțiile executive ale A.L.D.D. au loc la fiecare doi (2) ani.
La cele de astăzi, au votat reprezentanții: Patronatului A.N.A.T. (Asociația Națională a Agențiilor de Turism), Consiliului Județean Constanța, Primăriei municipiului Constanța, Primăriei orașului Năvodari, Asociației Patronatului în Turismul din Delta Dunării, Consiliului Județean Tulcea și Primăriei municipiului Tulcea.

CORINA MARTIN, care a fost aleasă vicepreședinte și a devenit reprezentanta Consiliului Județean Constanța, în conducerea Asociației, a postat următorul text, cu puțin timp în urmă, pe pagina sa de "Facebook":

" Schimbam planul de abordare, la Asociatia "Litoral-Delta Dunarii" ! Astazi, la Adunarea Generala a Asociatiei, m-am bucurat de prezenta tuturor membrilor, si mai ales de cea a primarului Constantei, care sustine in continuare activitatea si proiectele Asociatiei! Asa cum am anuntat anul trecut, cand voi implini 10 ani de voluntariat la conducerea Asociatiei "Litoral-Delta Dunarii", ma voi gandi la o schimbare de plan si de nivel. Incepand de astazi, prin proiectul discutat impreuna cu membrii nostri, voi reprezenta Consiliul Judetean Constanta, in Asociatia "Litoral-Delta Dunarii", si ma bucur ca membrii nostri au fost de acord ca A.N.A.T. (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism - N.n.) sa continue sa conduca Asociatia. Nu am abdicat de la principiul pe care am construit Asociatia si pentru care am luptat in toate celelalte Asociatii de Promovare Turistica, pentru care am pus temelie in tara. Si anume ca sectorul privat sa conduca aceste Asociatii si nu structurile publice. Ma bucur ca membrii nostri au inteles solicitarea mea ferma si au acceptat ca, si pentru urmatorii ani, reprezentantii sectorului privat, deci A.N.A.T. sa continue pozitia de presedinte. Am promis si ma tin de cuvant. Ma voi implica si mai mult la nivel national, ca presedinte al Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (F.A.P.T.R.), acolo unde am reunit 16 Asociatii de Promovare si Dezvoltare a Turismului. In acelasi timp, am acceptat, cu mandrie, propunerea de a reprezenta Consiliul Judetean Constanta in Asociatia "Litoral-Delta Dunarii", in pozitia de vicepresedinte al Asociatiei. Echipa noastra se consolideaza, castigam si mai multe voci si, dupa cum am discutat, si mai multa implicare. Mergem mai sus, in curand veti afla cat de sus ! "

“În perioada următoare, vreau ca întreaga echipă de specialiști care există deja în zonă, membri ai conducerii Asociației noastre: Corina Martin, Mirela Matichescu, Daniel Ilușcă, reprezentantul Consiliului Județean Tulcea, împreună cu cei din Limanu (adică: Vama Veche și 2 Mai) și Năvodari, care sunt membri foarte importanți în Asociația "Litoral - Delta Dunării", să generăm un plan de dezvoltare pe următorii ani, să ne ținem de el și să oferim o predictibilitate și apoi să avem o voce comună, în promovarea destinațiilor din Dobrogea.
Din acest moment, va fi promovată, în mod evident, destinația "Litoral - Delta Dunării", ÎN ANSAMBLUL SĂU, și nu... doar punctual Mamaia, Năvodari, Delta Dunării sau Vama Veche”, a declarat Cristian Bărhălescu. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX ȘI PRAȘILA A DOUA!
scris de Lucian Cristea
Domnul Sanchi - în fața primului său examen electoral! De emoție, a transpirat din cap până în picioare la emisiunea difuzată de (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii