Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
NOUTATE: Transport auto spre și dinspre Aeroportul Constanța - Mihail Kogălniceanu,  odată cu noile curse interne și externe, din acest sezon estival !

NOUTATE: Transport auto spre și dinspre Aeroportul Constanța - Mihail Kogălniceanu, odată cu noile curse interne și externe, din acest sezon estival !(3748)

Călătorii care pleacă sau sosesc în CONSTANȚA (inclusiv turiștii care vor veni, în acest sezon estival, în DELTA DUNĂRII !) prin Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu vor beneficia, începând de săptămâna viitoare (27 aprilie), odată cu intrarea în vigoare a noului orar de zbor pentru vara lui 2017, de servicii de transfer auto, asigurate de compania locală "DIRECT AEROPORT" !

Pasagerii vor fi preluați de la Gara C.F.R. CONSTANȚA, cu trei (3) ore înainte decolării aeronavei, astfel încât aceștia să ajungă în timp util pentru "check-in", iar la sosirea cursei aeriene vor fi aşteptaţi, pentru a fi transportați în oraș. Transportul se efectuează, pentru fiecare cursă aeriană REGULATĂ de pe aeroport, cu autovehicule cu 3 până la 19 locuri, în funcție de solicitări.

Rezervările se pot face pe "site"-ul companiei rutiere sau telefonic, non-stop, la numărul: 0737 503503.

O cursă dus costă 30 LEI, pentru cei aproximativ 30 de kilometri care separă cele două destinații (Gara C.F.R. Constanţa - Aeroport), iar la cerere călătorii pot fi preluați chiar și de la domiciliu, pentru o taxă suplimentară de 10 LEI.

Urmează lansarea transferurilor auto spre VARNA (Bulgaria) şi DELTA DUNĂRII, din CONSTANȚA !

 

Directorul general al aeroportului constănțean, BOGDAN ARTAGEA, a declarat:

Este o dorință a noastră mai veche de a pune la dispoziția pasagerilor o astfel de facilitate, dar "Direct Aeroport" a fost singura la care am găsit deschiderea necesară.”

 

CRISTIAN BĂRHĂLESCU, principalul asociat al firmei "Direct Aeroport", specializată în transferuri auto private, din BRAȘOV și CONSTANȚA, spre aeroportul OTOPENI, în regim "Shuttle Bus", a declarat, la rândul său:

„Deținem o flotă de 25 de autovehicule: autoturisme, microbuze și autocare. Vrem să asigurăm acest serviciu, care completează paleta turistică pe care o oferă destinația Constanţa, în acest fel agențiile de turism putând să vândă pachete de vacanță INTEGRATE, pentru cei care sosesc pe LITORALUL NOSTRU, în DELTA DUNĂRII sau chiar pe... LITORALUL BULGĂRESC, pe calea aerului. De altfel compania "BLUE AIR", care va inaugura săptămâna viitoare "hub"-ul său de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, ne-a solicitat deja acest serviciu şi pentru VARNA sau TULCEA.“

 

Noul orar al curselor aeriene din CONSTANȚA, intră în vigoare săptămîna viitoare.

Compania românească de zboruri "low cost" "BLUE AIR" va avea detaşată, permanent, pe aeroportul Kogălniceanu, o aeronavă (cu personal de bord și tehnic de întreținere) și va opera de aici patru (4) destinații externe şi patru (4) interne.

Astfel, începând din 27 aprilie a.c., vor decola cursele REGULATE aeriene spre ROMA, PARIS, și MILANO, de două (2) ori pe săptămână.

De la jumătatea lui mai se redeschide destinația BRUXELLES, cu o (1) cursă săptămânală.

 

Din luna iunie, va intra în vigoare programul de zbor spre IAȘI și ORADEA, câte o (1) cursă pe săptămână, și spre TIMIȘOARA şi CLUJ-NAPOCA, de două (2) ori pe săptămână. Zborurile interne vor dura, în medie, 40-45 de minute, preţul unui bilet fiind 90 de lei, în care este inclus un "snack" (sandviş, băuturi răcoritoare) şi un bagaj de până la 32 de kilograme.

De asemenea, din luna iulie, va fi dublat numărul curselor spre LONDRA (Lutton), asigurate de către compania ungurească de zboruri "low cost" "WIZZ AIR", care va ajunge la patru (4) curse pe săptămână.

Cursa spre ISTANBUL, operată de "TURKISH AIRLINES", își va păstra ritmul de anul trecut, tot de patru (4) ori pe săptămână.

În momentul de față, Aeroportul Constanța pune, GRATUIT, la dispoziția pasagerilor o parcare cu 150 locuri, dar în viitor urmează să fie introdus un sistem de taxare, cu barieră. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii