Comunicat de presă PNL Filiala Constanța

Comunicat de presă PNL Filiala Constanța(3355)

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal anunță faptul că, în perspectiva Comitetului de Coordonare Județean care va avea loc joi, 27 aprilie a.c., începând cu ora 13.00 la Casa de Cultură Constanța, au fost înregistrate următoarele candidaturi pentru funcții în Biroul Politic Județean:

Președinte – deputatul Bogdan Huțucă și consilierul local Mihaela Andrei;

Prim-vicepreședinte Domeniul Strategii Politice și Comunicare – Cătălin Anghel și Septimiu Bourceanu;

Prim-vicepreședinte Domeniul Politici Publice – Vasile Delicoti;

Vicepreședinte Departamentul pentru Strategii și Relații Politice – Mihaela Andrei, Ioan Solomon și George Scupra;

Vicepreședinte Departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media și Purtător de Cuvânt – Cătălin Anghel și George Muhscină;

Vicepreședinte Departamentul pentru Politici Economice, Mediul de Afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene – Cătălin Anghel, Adriana Arghirescu și Marian Crușoveanu;

Vicepreședinte Departamentul pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicatele, Patronate, Organizații neguvernamentale și Grupuri de cetățeni – Robert Nicolae Șerban;

Vicepreședinte Departamentul pentru Politici privind Administrația Publică, Justiție, Siguranță Națională, Ordine Publică și Siguranța cetățeanului – Mihaela Andrei, Costică Mototolea, Ioan Solomon și Liviu Negoiță;

Vicepreședinte Departamentul pentru Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu și Dezvoltare Rurală – George Niculescu și Eugen Silaghi;

Vicepreședinte Departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, culte, Minorități și Sport – Mihaela Andrei, Bogdan Bola, Ioan Mircea Popovici și Cristian Radu;

Vicepreședinte Departamentul pentru Politici în Sănătate – Iulian Soceanu;

Membru – Cătălin Anghel, Gabriel Iorga, Bogdan Bola, Marius Zăgăneanu, Eugen Silaghi, Valentin Stanciu, Ilmian Gafar, Marian Gălbinașu, Stelian Bucovală, Radu Bogdan Matei, Marian Crușoveanu, Ioan Mircea Popovici, Stelian Gima, Mugur Mitrana, Sorin Mocianu, Mihai Vîlceanu, Gheorghe Moldovan, Constantin-Cozmin Purcărea, Cristian Zahariuc, George Nicola, Marian Iordache, Ancuța Daniela Belu, Iulian Tudorache, Dorina Cicilia Șerbănescu, Petre Urziceanu, Marius Ștefan și Paraschiva Demirel Bobe;

Trezorier – Marius Pricopie;

Președinte COAJ – Toni Bobe;

Președinte CJRC – Dumitru Mergiani.

Reamintim faptul că la Comitetul de Coordonare Județean al filialei PNL Constanța au fost convocați aproximativ 700 de delegați din toate organizațiile locale liberale de pe raza județului Constanța.

AMINTIRI DESPRE FLOTĂ
Am apucat anii în care cu greu o navă găsea o dană liberă în Portul Constanța. Nu am studii de specialitate, nu am absolvit Marina, (...)

• SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!