Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CUM ERA SĂ RĂMÂNEM FĂRĂ ȘEFII SERVICIILOR SECRETE!

CUM ERA SĂ RĂMÂNEM FĂRĂ ȘEFII SERVICIILOR SECRETE!(4691)

S-a tot spus, în anii capitalismului nostru de cumetrie, că există cineva care conduce țara din umbră cu o oarecare autoritate și cu un interes deschis.

Fără semnalmente concrete, fiecare a fost liber să-și imagineze, după fantezia și gândirea personală, cum arată acest misterios personaj.

Cum e oare, cum arată el!

Caracteristica de bază - permanenta sa stare de ebrietate. Să fie oare cetățeanul turmentat? Nici chiar așa!

În condițiile în care politichia mustește de zei și semizei, vezi cazul Zeus, nu poți lăsa o țărișoară ca a noastră pe mâinile cetățeanului turmentat, cât de popular o fi el pentru națiune!

De când șmecherii patriei se dau reciproc în gât, a ieșit la suprafață și adevăratul nostru conducător iubit, cu foarte multe clase peste Iohannis, băiatul postat în geamul de la intrarea principală în Palatul Cotroceni.

Nu este agentul 007, nici Trump, noul Columb, nici ambasadorul S.U.A., pus pe vizite diplomatice chiar în ziua când Laura Kovesi ar fi trebuit să-și prezinte demisia, nu doar ca un simplu exercițiu al democrației.

Omul care ne manipulează în fiecare zi se numește simplu Bachus. Zeul, nu personajul din filmul cu același nume...

Momentele cruciale din istoria modernă a României s-au derulat în curtea, cramele și în pivnițele lui Bachus!

Formula de lucru a fost identificată de Traian Băsescu și se numește simplu: “BĂUTA”.

Practic, din câte am constatat, toate întâlnirile de taină dintre șmecherii patriei, personaje desconspirate de scandalurile din ultima vreme, s-au încheiat cu o BĂUTĂ de zile mari!

Indivizii în cauză au ținut-o și continuă să o țină tot într-o BĂUTĂ! Adică, zic, într-o beție!

BĂUTA a fost ridicată la nivel de politică de stat.

Obiectivul principal al noului materialism dialectic: aflarea adevărului, care, știe toată lumea, se află în vin și în șampanie de lux.

Vinul dăruit de Dragnea generalului Coldea este destinat căutării adevărului, chiar sub formă de șpriț.

Șampania este dedicată marcării succeselor obținute cu prilejul BĂUTELOR neoficiale.

Când locațiile specializate nu au mai făcut față, au fost incluse în circuit locuințele unor demnitari, unde au fost organizate BĂUTE ELECTORALE, după sistemul convențional ȘPRIȚUL și VOTUL.

O prezență spectaculoasă în rețeaua BĂUTEI este cea a domnului Gabriel Oprea, cunoscut ca fiind generalul care dă în gropi.

Oprea deține un record interesant în materie de gropi, unele fiind săpate chiar de domnia sa!

Mă refer și la BĂUTA “la botul calului” cu Liviu Dragnea, după care a dispărut, ca și Victor Ponta, din peisajul politic.

De asemenea, domnia sa a organizat una dintre cele mai spectaculoase BĂUTE ELECTORALE, cu prilejul alegerilor prezidențiale din 2009, la care au participat greii greilor serviciilor speciale!

Cum era să rămânem fără șefii serviciilor secrete? Dacă, ferească Dumnezeu, ar fi explodat o butelie în casa domniei sale, am fi rămas fără șefi la SRI, SIE, DNA, M.I. și alte instituții de acest gen!

Preventiv, butelia a fost mutată într-un garaj părăsit, fiind demascată, în sensul că a fost îndepărtată masca în care era montată.

După cum spune domnul general, oaspeții au servit liniștiți cina, ca și cum alegerile s-ar fi desfășurat pe una din insulele exotice unde și-a petrecut vacanța generalul Coldea!

După care, sătui și într-o ordine desăvârșită, s-au uitat la televizor, ca în perioada socialistă când pe scara unui bloc existau doar câteva aparate de acest gen!

Ce nu ne spune gazda BĂUTEI este faptul că, în ziua respectivă, domnia sa își cumpărase un televizor nou și, cu acest prilej, a ținut să-l ude!

Tot mai mulți sunt cei care, practicând BĂUTA, s-au udat după dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiță!

14, 15, 16, baba și cu moșul, la televizor!

Șefii serviciilor secrete din casa generalului Oprea susțin că nu aveau nici o legătură cu alegerile prezidențiale.

Având la dispoziție un simplu lighean, încercau să prindă, ca în vremurile de odinioară, bulgarii la televizor!

Unii nu lipsesc de la BĂUTE și alții sunt tratați ca și cum ar fi în stare de ebrietate!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FLOTA PRIMARULUI-AMIRAL CHIȚAC PUNE TUNURILE PE MIO CAFFE!
scris de Lucian Cristea
TORA! TORA! TORA! Tradus din limba japoneză în limba română, în concepție proprie, înseamnă: “Pe ei, pe ei, mama lor de cafegii!(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii