Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Let'sTALK -

Let'sTALK - "Think OutSIDE the BOX" – Constanța(2832)

,,Doi tineri din Constanța, unul student în București, celălalt în Anglia, s-au gândit să readucă spiritul învățării non-formale, prin tehnici ce țin de vorbire în public, comunicare non-verbală, programare neurolingvistică și persuasiune, atât de bine dezvoltat în cele două metropole univesitare și în orașul de proveniență, în care piața conferințelor nu abundă așa de mult, Constanța.”


Alexandru Grădinaru Alexandru: ,,Cu această ocazie, Alexandru Grădinaru și Rafael Udrea, aduc 5 vorbitori de succes, afirmați în domeniile lor profesionale pe arii precum: antreprenoriat și business development, discurs public, formare nerolingvistică, tehnici de vânzare, dar și teatru ca artă. Câteva nume dintre cei prezenți vineri, pe 28 aprile, la hotelul Bavaria Blu din Mamaia, sunt: Alexandru Coman, Mădălina Buzea, Cornel Marcu și cunoscutul Victor Maxim. Astfel, vă întrebăm, v-ați gândit vreodată care este una dintre majorele diferențe dintre oameni? Care este diferența ce te conduce către succes? Oare care este motivul drept căruia nu gândim in direcția în care o fac restul persoanelor? V-ați pus vreodată astfel de întrebări? Răspunsuri de genul acesta vor fi oferite de invitații noștri în cadrul evenimentului promițător de vinerea aceasta.În încheiere, cei doi studenți ne îndeamnă să participăm pentru ”a învăța împreună cum putem fi cea mai bună versiune a noastră”.


Evenimentul va începe la ora 12:00 și va dura aproximativ 5 ore, cu 2 pauze de 15 minute în care participanții vor putea interacționa cu standurile ONG-urile colaboratoare proiectului.

Mai multe detalii și informații pot fi găsite atăt pe pagina lor de facebook, numită ”Let'sTALK - "Think OutSIDE the BOX" - Constanta”, cât și pe formularul de înscriere postat online.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

TRENUL DIN VIAȚA LUI FELIX STROE
scris de Lucian Cristea
Trenul, ca mijloc de transport și nu numai, trenul, mașină mică, virgulă, care îl duce pe Ionică într-o direcție necunoscută, tin(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SEMNIFICAŢIA UNEI SĂRBĂTORI MULT TIMP UITATE: ROMÂNIA – MAMĂ A EMBRIONULUI UNIUNII EUROPENE!
  • CUM I-AM BĂUT VINUL LUI NICHITA STĂNESCU
  • Cetățeanul JEAN CONSTANTIN – la mâna FĂCĂTORILOR DE DEMNITATE
  • TRAVIATA, CU DECEBAL FĂGĂDĂU ÎN ROLUL PRINCIPAL
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!