Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
FESTIVALUL BERII (26 aprilie – 1 Mai 2017) este în plină desfășurare, la Pavilionul Expoziţional din CONSTANȚA !

FESTIVALUL BERII (26 aprilie – 1 Mai 2017) este în plină desfășurare, la Pavilionul Expoziţional din CONSTANȚA !(3034)

Este în curs de desfășurare "FESTIVALUL BERII" (26 aprilie – 1 Mai 2017), la Pavilionul Expoziţional din CONSTANȚA (MAMAIA-Sud) !

Zeci de "brand"-uri cunoscute, dar şi producători de bere artizanală, din toată ţara, participă, în acest an, la Festivalul Berii de la Constanţa.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa (C.J.C.).

Vizitatorii pot gusta şi cumpăra bere produsă artizanal, de mărci precum: "Cazino", "Nemţeană", "Sara", "Zăganu", "Ground Zero", "Hop Hooligans", "Hop Head", "Frigiderul 7 Beri", "Clinica de Bere" etc.

De asemenea, producătorii tradiţionali "Heineken", "Ursus", "Albrau", Oneşti sunt prezenţi, cu zeci de produse, apreciate pe piaţa de larg consum din România.

“Am vrut să reînviem "Festivalul Berii" şi, totodată, să... redăm credibilitatea instituţiei ! Nu mai există un terţ care să se ocupe de astfel de evenimente, iar oamenilor încă nu le vine să creadă. La "Festivalul Berii" vor fi spectacole şi vrem să vină cât mai mulţi producători de bere, dar şi constănţeni şi turişti“,ne-au decarat reprezentanții Consiliului Judeţean Constanţa.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OMUL DIN CANALIZARE
scris de Lucian Cristea
Canalizările din Constanța reprezintă un univers aparte. Lipsesc bărcile de salvare, colacii specifici Salvamarului, punctele plutitoar(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii