Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
LITORAL. Excese alimentare, accidente rutiere, o înjunghiere (!), etilism și... droguri, în  minivacanța de 1 Mai: 1.516 persoane au ajuns la Urgența Spitalului Clinic Județean, din CONSTANȚA !

LITORAL. Excese alimentare, accidente rutiere, o înjunghiere (!), etilism și... droguri, în minivacanța de 1 Mai: 1.516 persoane au ajuns la Urgența Spitalului Clinic Județean, din CONSTANȚA !(2435)

În perioada "minivacanței" de 1 Mai, peste 1.500 de persoane au primit îngrijiri medicale, la Unitatea de Primiri Urgențe (U.P.U.) a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei", din CONSTANȚA !

De vineri - 28 aprilie 2017, ora 07.00, până astăzi, marți - 2 mai 2017, ora 07.00, 1.516 persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (U.P.U.) a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei", din CONSTANȚA !

61 de pacienți au fost aduși în stare gravă și preluați de către medicii din Camera de Resuscitare, 195 persoane au fost aduse la U.P.U. - Traumatologie, la U.P.U. - Interne au ajuns 638 pacienți, iar la Pediatrie au fost aduși 362 copii.

În urma investigațiilor, au fost spitalizate în cele patru (4) zile de referință, 361 persoane.

Din cei 1516 pacienți, 23 au fost victime ale accidentelor rutiere și 21 au fost înregistrați cu... etilism !

În aceeași perioadă, zeci de persoane au ajuns la U.P.U. după ce au consumat... "substanțe interzise" (droguri) ! 40 tineri, printre care și străini, au fost supuși testelor toxicologice. În 29 dintre cazuri, testele au ieșit pozitive, majoritatea la mai multe substanțe psihoactive. Un sfert din acești pacienți au fost spitalizați.

Spre deosebire de această perioadă, în "minivacanța" de Paște, la U.P.U. au fost testate toxicologic doar opt (8) persoane, una singură rezultând pozitivă...
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CÂND CLAUDIU PALAZ ȘI CHIȚAC SE CEARTĂ, AL TREILEA PUNE DE UN PARTID!
scris de Lucian Cristea
În aparență, poate și datorită trecutului său militar, unde nu prea e loc de sentimente, Vergil Chițac pare a fi un dur incurabil, u(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • NINGE TRIST. SUNT SINGUR PE STRADĂ ȘI ASCULT RADIO SKY, CA SĂ MĂ CONVING CĂ ANDREI GHEORGHE NU A MURIT...
  • CINE SAPĂ GROAPA COMISARULUI CATTANI FACE MUNCĂ PATRIOTICĂ...
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!
  • UNDE SUNT VECINII MEI DE ALTĂDATĂ ? (VI) CUM AM RĂMAS FĂRĂ AMINTIRI...
  • FOAMETEA EPOCII DE AUR