PNL - Comunicat de presă

PNL - Comunicat de presă(2538)

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal reuniți în ședință vineri, 05 mai 2017, l-au validat, cu unanimitate de voturi, pe viceprimarul comunei Nicolae Bălcescu, Nicolae Ciocănete, candidat pentru funcția de primar al localității la alegerile locale parțiale din 11 iunie 2017.

În perspectiva alegerilor locale parțiale din comuna Nicolae Bălcescu, BPJ al PNL Constanța a desemnat și mandatarul financiar, acesta fiind Gina Stan.

Tot în ședința Biroului Politic Județean al PNL Constanța s-a validat propunerea privind completarea componenței Comisiei Județene de Onoare și Arbitraj și a Comisiei Județene de Revizie și Cenzori, conform art.22 din Regulamentul Partidului Național Liberal, fiecare cu câte patru membri.

Propunerile Biroului Politic Județean al PNL Constanța pentru cele două comisii vor fi înaintate spre validare Colegiului Director Județean, care va fi convocat sâmbătă, 13 mai 2017.

AMINTIRI DESPRE FLOTĂ
Am apucat anii în care cu greu o navă găsea o dană liberă în Portul Constanța. Nu am studii de specialitate, nu am absolvit Marina, (...)

• SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!