Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Filiala PNL Constanța susține moțiunea lui Ludovic Orban

Filiala PNL Constanța susține moțiunea lui Ludovic Orban(2206)

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință duminică, 14 mai a.c., au validat cu unanimitate de voturi propunerea președintelui filialei, deputatul Bogdan Huțucă, de desemnare a deputatului Robert Boroianu în funcția de secretar general al filialei. Secretari generali adjuncți au fost validați consilierul județean Stelian Gima și Gabriel Iorga.

Biroul Politic Județean al PNL Constanța a dizolvat, prin vot, Biroul Politic Local al PNL Nicolae Bălcescu și l-a numit pe prim-vicepreședintele Vasile Delicoti în funcția de președinte interimar al organizației locale. Acesta a fost mandatat ca, în cel mai scurt timp, să propună un nou BPL interimar și un candidat al PNL la alegerile locale parțiale pentru funcția de primar al localității Nicolae Bălcescu. 

Membrii BPJ au votat lista delegaților Filialei PNL Constanța (135 aleși și 17 de drept) la Congresul Național al PNL din 17 iunie 2017, conform art.21 lit. k din Regulamentul Partidului Național Liberal, această propunere fiind înaintată și validată de către membrii Comitetului Director Județean, reuniți imediat după ședința BPJ. 

De asemenea, a fost votată componența Comisiei Județene de Onoare și Arbitraj și cea a Comisiei Județene de Revizie și Cenzori.

La finalul ședinței, membrii CDJ l-au desemnat cu 49 voturi „pentru”, 6 voturi „împotrivă” și o abținere pe președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, să semneze moțiunea lui Ludovic Orban, candidat la funcția de președinte al Partidului Național Liberal la Congresul din 17 iunie 2017.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LĂSAȚI FLORILE SĂ VORBEASCĂ DESPRE MEDGIDIA!
scris de Lucian Cristea
La întâlnirea de la Restaurantul Luxor, cu diverse categorii sociale, cu tineri și bătrâni, grași sau slabi, înalți sau scunzi,(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii