Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
PLANETARIUL, OBSERVATORUL ASTRONOMIC și ACVARIUL Complexului Muzeal de Științe ale Naturii - CONSTANȚA participă la NOAPTEA MUZEELOR

PLANETARIUL, OBSERVATORUL ASTRONOMIC și ACVARIUL Complexului Muzeal de Științe ale Naturii - CONSTANȚA participă la NOAPTEA MUZEELOR(3608)

ASTĂZI, sâmbătă - 20 mai 2017, PLANETARIUL și OBSERVATORUL ASTRONOMIC (de pe Bulevardul Mamaia), ca și ACVARIUL (din fața Cazinoului), aparținând Complexului Muzeal de Științe ale Naturii - CONSTANȚA, ne așteaptă... ȘI după lăsarea întunericului, în cadrul evenimentului internațional "NOAPTEA MUZEELOR" !

Dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului, ne precizează următoarele:

" Avem și alte secții, printre ele Microrezervația, Păsările exotice, Delfinariul, care nu pot vizitate pe timpul nopții, deoarece nu dorim să deranjăm animalele, păsările, bunăstarea lor fiind importantă pentru noi !

Dar Planetariul va funcționa nocturn, sâmbătă, fiindcă... aștrii sunt acolo, iar noaptea sunt cel mai ușor de găsit ! Noaptea Muzeelor înseamnă vizionarea, la Observatorul Astronomic, cu răbdare și un pic de așteptare, a ceva inedit. Vom avea mai multe lunete plasate pe aștri, sperăm să fie vremea bună ! Iar în Planetariu vom rula, din oră în oră, cu echipamentele pe care le avem, prezentarea aștrilor cerești, filme care sunt educative, utile.

De asemenea, și Acvariul va fi deschis sâmbătă noaptea, iar persoanele interesate vor putea veni să admire speciile de pești. Încercăm un program cât mai extins, angajații noștri sunt înțelegători și dornici de a se promova, de a promova oferta muzeistică, ofertă care înseamnă o mică bucățică din Constanța. ”

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MĂ PIȘ PE TINE!
scris de Lucian Cristea
Prin tot ceea ce zice și face, uneori, cu un șarm sau cu un umor greu de egalat, Serghei Mizil este mai capitalist decât toți(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SOȚIA POMPIERULUI EROU
  • EXCLUSIV. NĂVODARI se apropie de o... Apocalipsă locală! Primarului Nicolae MATEI i-a sunat ceasul ARESTĂRII: definitive, irevocabile şi pe termen (foarte) lung!
  • POPASUL PESCARILOR - LOCUL SFINȚIT DE VASILE BRICEAG
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • CHIȚAC SE LUPTĂ DE UNUL SINGUR CU UMBRA PSD !