Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CONSPIRAȚIA  VACII  NEBUNE

CONSPIRAȚIA VACII NEBUNE(6454)

Descoperită, la masa de prânz, unde făcea spionaj sub forma naturală a mușchiului în sânge la grătar, de Mihai Răzvan Ungureanu, vaca argentiniană Kobe a jucat un rol important în viața și activitatea serviciilor noastre secrete.

În acest context, demisia lui MRU de la conducerea SIE rămâne în continuare un mister, ca formă de organizare...

Prea brusc s-a produs, ținând cont că, la noi, demisia face parte doar din repertoriul lui Arlechino, personaj de circ!

Se știe, însă, sigur, că gestul său suprem și unilateral a fost influențat de vaca Kobe, promovată de MRU în perioada în care domnia sa era primul ministru al României.

Din scurta sa epopee ca premier, națiunea nu a reținut în contul său nici un exemplu concludent a ceea ce noi numim facerea de bine.

Singurul exemplu pozitiv al domniei sale ține de momentul în care, cu paloșul în mână, pentru că ne aflam în vecinătatea fiilor Vrâncioaiei, a mobilizat, precum Napoleon în tramvai, toți bătrânii de peste 80 de ani la deszăpezire!

Degeaba se agită domnul Grindeanu în prezent, cu o astfel de decizie curajoasă te întâlnești odată la 50 de ani, cu ocazia desecretizărilor, cum se întâmplă, acum, în avans cu SIPA.

Cine o mai fi și SIPA ? O altă loază a serviciilor speciale.

Important este că vaca Kobe, cu toate cacofoniile care vin de la sine, începea să lucreze pentru serviciile noastre secrete.

Tot ceea ce s-a petrecut în domeniul serviciilor, incluzând și vizita doamnelor Bica și Udrea la Paris, a fost pus pe seama lui Kobe, vaca nebună,dacă e să ne luăm după declarațiile domnului MRU în legătură cu delicatesa prezentă în tigaia sa.

Momentul demisiei sale e unul crucial. Practic, MRU și-a dus în eroare propriile servicii!

Cum s-ar spune, într-un limbaj mai puțin academic, le-a tras clanța!

A îmbrăcat pijamalele bolnavului închipuit și a dispărut în ceață, precum știm noi cine, după care, într-o manieră sfidătoare, și-a anunțat demisia din funcția de șef al SIE.

În loc să se deplaseze, conform protocolului, la Palatul Cotroceni ca să-i prezinte demisia președintelui Johannis, a trimis curierul sau un mesaj Morse!

Dacă nu cumva a lipit-o de barba caprei montate la bicicleta președintelui Iohannis!

În fapt, un gest de normalitate, cunoscut fiind faptul că, la noi, demisia este tratată ca un subiect de parodie!

Când spui demisie, de fapt, zici vaca nebună!

Tratată cu duhul blândeții, vaca nebună Kobe continuă să-și facă de cap!

Eu credeam, în numele tangoului argentinian, că vaca Kobe e educată și sensibilă. Da' de unde!

Invitată la cina cea de taină de către generalul Oprea, a mâncat mult și s-a bălegat peste mai multe coduri, distrugând sistemul de ascultare care monitoriza votul de la alegerile prezidențiale din 2009...

Pe urmă, a dat cu coada și a distrus hărțile pe baza cărora urma să se facă evacuarea în caz de desconspirare neprevăzută.

A venit cu un clopot la gât , ceea ce nu se face în cadrul intim al unei cine de taină, unde nu se admite decât scaunul și invitatul sau invitatul și misiunea.

Pentru cine a bătut ea clopotul? Pentru generalul Coldea, trimis să respire o perioadă în alt sector de activitate...

Tot vaca Kobe l-a convins, după o furajare bună, pe Ghiță să ia lecții de goarnă. Adică, pe direct, să dea pe goarnă...

Pe urmă, drăcoasă cum e argentinianca, a băgat intrigi cât casa între cucuvelele doamnei Kovesi, care se jucau nevinovate de-a agenții FBI vopsiți în culoarea mov.

A dat cu copita și a răsturnat găleata cu lapte promisă poporului de către Olguța Vasilescu, după un text de Liviu Dragnea, care, de când cu vaca Kobe, se vede și el președintele României!

Ca să ajungă la generalul Coldea, după ce l-a călcat cu copita pe un picior la cina cea de taină, a început să ia lecții de tenis de câmp.

Revin la cina generalilor și de taină. Regia era făcută după un scenariu preluat de la revoluție, marca Dinescu.

Dacă dădea un intrus buzna peste ei, Oprea, care ținea numărătoarea până la șase, trebuia să-i avertizeze pe ceilalți cu formula “Faceți-vă că mâncați”...

Conspirația vacii nebune continuă.

Până la extrădarea lui Ghiță, ehei, e cale lungă!

Că, după ce a produs atîta deranj, doar nu o fi bou să se întoarcă așa repede în țară!

Că doar sunt destule cafenele în Serbia unde poate să se ascundă și, eventual, să urmeze și niște cursuri despre extrădare susținute de ministrul Justiției, nea Toader...

De la vaca nebună, ni se trag toate! 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OPRIȚI RECRUTAREA CADRELOR PESEDISTE!
scris de Lucian Cristea
Amiralul Chițac nu reușește să se acomodeze cu dimensiunile navei “Primăria Constanța”, la comanda căreia se află, în postura (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii