Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Unde sunt florile noastre?

Unde sunt florile noastre?(1215)

De la începutul acestui an, Primăria Municipiului Constanța a plantat aproximativ 20.000 de răsaduri de flori din diferite specii în mai multe zone ale orașului.

Angajații Serviciului Spații Verzi și agenții de pază au sesizat însă, în ultimele două săptămâni, că din diferite parcuri ori ronduri au dispărut foarte multe flori. Prin urmare, reprezentanții Primăriei Constanța au sesizat lucrătorii Secției 2 Poliție care împreună cu cei ai Jandarmeriei și ai Poliției Locale au verificat dacă persoanele care comercializează flori în piețe au acte de proveniență a mărfii ori o sustrag de pe domeniul public.

În urma controalelor au fost identificate 2 persoane care nu dețineau acte de proveniență pentru florile pe care le comercializau, motiv pentru care marfa a fost confiscată, iar împotriva persoanelor în cauză se vor lua măsurile legale ce se impun.

Primăria Constanța condamnă astfel de practici și va interveni ferm de fiecare dată când vor fi sesizate astfel de fapte.

Rugăm constănțenii care sunt martori ai unor asemenea fapte să sune la numărul de telefon 0241.488100, pentru a putea fi luate măsurile legale.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CÂND CLAUDIU PALAZ ȘI CHIȚAC SE CEARTĂ, AL TREILEA PUNE DE UN PARTID!
scris de Lucian Cristea
În aparență, poate și datorită trecutului său militar, unde nu prea e loc de sentimente, Vergil Chițac pare a fi un dur incurabil, u(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • NINGE TRIST. SUNT SINGUR PE STRADĂ ȘI ASCULT RADIO SKY, CA SĂ MĂ CONVING CĂ ANDREI GHEORGHE NU A MURIT...
  • CINE SAPĂ GROAPA COMISARULUI CATTANI FACE MUNCĂ PATRIOTICĂ...
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!
  • UNDE SUNT VECINII MEI DE ALTĂDATĂ ? (VI) CUM AM RĂMAS FĂRĂ AMINTIRI...
  • FOAMETEA EPOCII DE AUR