Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Ludovic Orban, prezent la lansarea candidatuuil PNL la Primăria Nicolae Bălcescu

Ludovic Orban, prezent la lansarea candidatuuil PNL la Primăria Nicolae Bălcescu(2048)

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a organizat sâmbătă, 27 mai a.c., la Căminul Cultural din Dorobanțu, evenimentul de lansare a candidatului PNL la Primăria Nicolae Bălcescu, Adrian Albu.

La eveniment au participat Ludovic Orban, candidat la președinția Partidului Național Liberal, vicepreședintele PNL, deputatul Victor Paul Dobre, vicepreședinții PNL Nini Săpunaru și Virgil Guran, senatorul PNL Viorel Badea, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, secretarul general al PNL Constanța, deputatul Robert Boroianu, prim-vicepreședinții PNL Constanța, Vasile Delicoti și Septimiu Bourceanu, membri ai BPJ al PNL Constanța, primari, consilieri locali și județeni. 

În prezența a peste 300 de locuitori ai comunei, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a declarat că

„Nicolae Bălcescu are potențial pentru a se dezvolta economic și are oportunitatea de a beneficia într-un termen foarte scurt de două proiecte importante cu finanțare de la bugetul de stat, prin Programul Național de Dezvoltare Locală: extinderea rețelei de canalizare și apă potabilă, precum și refacerea tramei stradale. Aceste proiecte vor fi implementate indiferent de partidul care va câștiga aceste alegeri. Totuși, întrebarea la care dumneavoastră trebuie să răspundeți este: cine doriți să gestioneze aceste fonduri? În cine aveți mai multă încredere din punct de vedere al transparenței și onestității? În fostul viceprimar Nicolae Ciocănete sau în Adrian Albu? Prin înscrierea lui Nicolae Ciocănete în PSD, ca urmare a presiunilor exercitate și a promisiunilor oferite, nouă, echipei Partidului Național Liberal, ni s-a dat șansa de a-l cunoaște pe domnul Adrian Albu. Spun șansă pentru că ne-a impresionat abordarea dânsului față de o primărie deschisă către cetățeni și către rezolvarea problemelor acestora, fără parti-pris-uri și indiferent de opiniile politice. Avem încredere în capacitatea lui Adrian Albu de a demonstra ce înseamnă să fii primar, precum și în discernământul dumneavoastră privind alegerea pe care urmează să o luați duminică, 11 iunie!”, a declarat deputatul Bogdan Huțucă.

Pe de altă parte, vicepreședintele PNL, deputatul Victor Paul Dobre, a afirmat că „la alegerile din 11 iunie, locuitorii din Nicolae Bălcescu au nevoie de o echipă de oameni noi la conducerea primăriei. O comună să o conduci înseamnă implicare, putere de muncă și respect pentru cetățeni”. Acesta i-a îndemnat pe cetățeni să voteze candidatul PNL la alegerile parțiale din 11 iunie „pentru a avea un primar nou, o perspectivă nouă”.

Ludovic Orban a spus că se bucură să fie prezent la Nicolae Bălcescu și le-a mărturisit celor prezenți că „este mare lucru că un om precum Adrian Albu s-a hotărât să candideze la funcția de primar. Adrian Albu este un om care are tot ce îi trebuie și a demonstrat că poate să construiască prin propriile forțe, iar acum este dispus să își lase în plan secund afacerea și familia pentru a se pune în slujba cetățeanului. Astfel de oameni trebuie să ajungă în fruntea administrațiilor locale. De asemenea, Adrian Albu este un om de-al locului: aici s-a născut și aici s-au născut bunicii și părinții săi. Contează foarte mult ca în fruntea primăriei să fie un om legat sufletește de această localitate și de dumneavoastră. Sunt convins că garantăm astăzi pentru un om care nu vă va dezamăgi și care va avea tot ajutorul echipei Partidului Național Liberal în dezvoltarea acestei localități. Nu în ultimul rând, Adrian Albu este un om consecvent și este gata să ofere un viitor și o șansă pentru fiecare copil din această comună. Haideți să-l ajutăm pe Adrian Albu, candidatul PNL la Primăria comunei Nicolae Bălcescu, să câștige alegerile din 11 iunie!”.

Candidatul PNL la Primăria Nicolae Bălcescu, Adrian Marius Albu, le-a mulțumit cetățenilor pentru susținere și i-a asigurat că echipa Partidului Național Liberal este soluția pentru dezvoltarea comunei.

„Locuitorii comunei Nicolae Bălcescu au votat în ultimii ani cu Partidul Național Liberal pentru că au văzut în acest partid speranța unei zile de mâine mai bune. Mi-ar plăcea ca toți prietenii și rudele dumneavoastră să știe că duminică, 11 iunie, trebuie să voteze tot PNL. Numai așa vom avea garanția că lucrurile vor merge înainte pentru comuna noastră. De altfel, mesajul meu pentru dumneavoastră este simplu: nu schimbați partidul, schimbați omul! După mai multe discuții cu o parte dintre dumneavoastră am înțeles că vă doriți de la noul primar transparență și respect, iar acestea vă pot fi oferite numai de o administrație liberală. Să știți că iau în serios această luptă electorală și îmi doresc foarte mult să câștig pentru a face din Nicolae Bălcescu o comună așa cum toți o merităm: cu drumuri asfaltate, cu utilități la fiecare casă, cu o educație performantă și profesori bine pregătiți pentru copiii noștri, cu agricultură făcută la standarde europene”, a afirmat candidatul PNL la Primăria Nicolae Bălcescu, Adrian Albu.


 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte