Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Miniștrii Sănătății și Turismului, prezenți la prima conferință internațională a evaluatorilor de servicii medicale din România, la Neptun

Miniștrii Sănătății și Turismului, prezenți la prima conferință internațională a evaluatorilor de servicii medicale din România, la Neptun(1251)

Asociația Evaluatorilor de Servicii Medicale din România organizează în perioada 1-3 iunie 2017, prima Conferință Internațională cu tema “Metodologia și procedura de evaluare – acreditare a spitalelor”. În cadrul acestui eveniment vor avea loc primele discuții cu privire la lansarea “Ghidului practic pentru pregătirea evaluării în ciclul II al procesului de acreditare”.

Evenimentul are loc la Centrul Internaţional de Conferinţe Neptun din cadrul Complexului Doina și este organizat în parteneriat cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (A.N.M.C.S) și cu Facultatea de Medicină din cadrul Universității “Ovidius” Constanța.

La deschiderea oficială a lucrărilor, vineri, 2 iunie a.c., începând cu ora 10.00, vor participa: Florian Bodog – Ministrul Sănătăţii, Mircea-Titus Dobre – Ministrul Turismului, Vasile Cepoi – Președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, precum şi alți reprezentanţi ai sistemului de sănătate din România, Franţa, Serbia şi Republica Moldova.


Vasilică RUSU

Președinte
Asociaţia Evaluatorilor de Servicii Medicale din România
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

RAMBO
scris de Lucian Cristea
Codruța Kovesi m-a convins. Din punct de vedere al mentalității de luptător, indiferent de scopul țintit, este un RAMBO(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • VĂ MULȚUMESC. NU AM ȘTIUT CĂ AM ATÂT DE MULȚI PRIETENI MINUNAȚI!
  • PRIMARUL VALENTIN VRABIE NU ȘI-A PIERDUT MENTALITATEA DE INDEPENDENT
  • UNDE SUNT VECINII MEI DE ALTĂDATĂ (III) GARA AMINTIRILOR
  • DE CE VREA DRAGNEA UN GUVERN FEMININ? SIMPLU. FEMEILE DIN PSD NU L-AU TRĂDAT NICIODATĂ...
  • CE ESTE RAPORTORUL ȘI CE VREA EL?