Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Miniștrii Sănătății și Turismului, prezenți la prima conferință internațională a evaluatorilor de servicii medicale din România, la Neptun

Miniștrii Sănătății și Turismului, prezenți la prima conferință internațională a evaluatorilor de servicii medicale din România, la Neptun(1314)

Asociația Evaluatorilor de Servicii Medicale din România organizează în perioada 1-3 iunie 2017, prima Conferință Internațională cu tema “Metodologia și procedura de evaluare – acreditare a spitalelor”. În cadrul acestui eveniment vor avea loc primele discuții cu privire la lansarea “Ghidului practic pentru pregătirea evaluării în ciclul II al procesului de acreditare”.

Evenimentul are loc la Centrul Internaţional de Conferinţe Neptun din cadrul Complexului Doina și este organizat în parteneriat cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (A.N.M.C.S) și cu Facultatea de Medicină din cadrul Universității “Ovidius” Constanța.

La deschiderea oficială a lucrărilor, vineri, 2 iunie a.c., începând cu ora 10.00, vor participa: Florian Bodog – Ministrul Sănătăţii, Mircea-Titus Dobre – Ministrul Turismului, Vasile Cepoi – Președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, precum şi alți reprezentanţi ai sistemului de sănătate din România, Franţa, Serbia şi Republica Moldova.


Vasilică RUSU

Președinte
Asociaţia Evaluatorilor de Servicii Medicale din România
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LISTA LUI VRABIE
scris de Lucian Cristea
Grupul eminamente pesedist de 13 consilieri din Consiliul Local Medgidia a blocat din nou proiectele primarului Vrabie. Pe scurt,(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • LISTA LUI VRABIE
  • Deputatul liberal Bogdan Huțucă a depus un proiect de lege privind scutirea de la plata impozitului pe clădiri a cabinetelor medicale
  • SETILĂ BAGĂ VRAJBA ÎNTRE VRABIE ȘI STROE. MITINGUL APEI DIN DOBROGEA
  • TURISM CU OBLOANELE TRASE
  • NINGE TRIST. SUNT SINGUR PE STRADĂ ȘI ASCULT RADIO SKY, CA SĂ MĂ CONVING CĂ ANDREI GHEORGHE NU A MURIT...