Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
George Muhscină - PNL își menține poziția exprimată în CJC: Stadionul Farul va fi preluat de administrația județeană

George Muhscină - PNL își menține poziția exprimată în CJC: Stadionul Farul va fi preluat de administrația județeană(1658)

Președintele organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal, consilierul județean George Muhscină, reafirmă faptul că poziția PNL rămâne neschimbată în raport cu Stadionul Farul, baza sportivă cu toate activele și pasivele aferente urmând a fi preluată în administrarea Consiliului Județean Constanța.

„Partidul Național Liberal trebuie să dea dovadă de consecvență, coerență și abordare unitară în raport cu deciziile sale. Prin urmare, consilierii municipali liberali se vor abține de la votul de astăzi pentru preluarea bazei sportive Farul Constanța în administrarea autorităților locale”, a declarat președintele organizației municipale a PNL Constanța.

„În acest context, nu putem să nu remarcăm un PSD cu mai multe fețe. Avem PSD la nivel județean, care solicită preluarea Stadionului Farul, și avem Primăria PSD Constanța, care solicită același lucru. Nu avem o dovadă de comunicare și colaborare între reprezentanții PSD din Consiliul Județean Constanța și cei din Primăria municipiului Constanța. Dimpotrivă, avem dovada unui conflict”, a subliniat George Muhscină.

„Remarcăm încă o dată că pentru fotbalul constănțean se face prea târziu și prea puțin. A fost nevoie de câștigarea unui campionat național de către o echipă constănțeană, Viitorul (cu stadionul la Ovidiu, nu la Constanța), pentru ca autoritățile să devină brusc interesate de investiții în infrastructura sportivă. Noi credem în continuare că soluția corectă este ca baza sportivă Farul să fie administrată de Consiliul Județean Constanța pentru a elimina, pe cât posibil, factorul avantajelor politice și de imagine din sportul românesc”,
a concluzionat președintele organizației municipale PNL Constanța și purtător de cuvânt al PNL Constanța, George Muhscină.


 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PENSIONAREA LUI DANCU, O AFACERE BRĂILEANĂ
scris de Lucian Cristea
Nu îmi fac un titlu de glorie din situațiile în care am anticipat unele mișcări ale mafiei brăilene care a pus Poliția Constanța cu(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii