Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Sectorul de plajă Faleza Nord va fi ecologizat!

Sectorul de plajă Faleza Nord va fi ecologizat!(561)

Duminica, 11.06.2017, intre orele 9-12,  S.C. Polaris M Holding S.R.L., in parteneriat cu Clubul LIONS Constanta Balkanica si alaturi de proiectul sau Clubul LEO Constanta Gaudium, organizeaza actiunea de Ecologizare Sector plaja Faleza Nord (zona plaja consilieri).

Clubul Lions Constanta Balkanica este o organizatie nonguvernamentala, non profit, infiintat in 1994 si in care activeaza peste 1300 de membrii. 

Misiunea Clubului LIONS Constanta Balkanica este creerea si mentinerea unui spirit de intelegere intre toti oamenii prin oferirea voluntara de sprijin, prin implicare in comunitate in cele mai diverse zone de interes. 

Proiectul Clubului LIONS, si anume Clubul LEO Constanta Gaudium, are menirea de a crea modele de conduita in societate, prin formarea unor tineri care inteleg voluntariatul ca pe un firesc.

Prin aceasta actiune comuna, copii cu varste cuprinse intre 12-18 ani isi doresc sa contribuie la bunastarea celorlalti semeni.

Copiii vor fi echipati cu manusi, sepci, tricouri si saci si vor ecologiza Sectorul plaja Faleza Nord, alaturi de angajatii S.C. Polaris M Holding S.R.L.Pentru alte detalii referitoare la aceasta actiune, ma puteti contacta la numarul de telefon: 0723/300.277 – Alina Mitrache sau pe mail: alina.mitrache@polaris.ro
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

TRENUL DIN VIAȚA LUI FELIX STROE
scris de Lucian Cristea
Trenul, ca mijloc de transport și nu numai, trenul, mașină mică, virgulă, care îl duce pe Ionică într-o direcție necunoscută, tin(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SEMNIFICAŢIA UNEI SĂRBĂTORI MULT TIMP UITATE: ROMÂNIA – MAMĂ A EMBRIONULUI UNIUNII EUROPENE!
  • CUM I-AM BĂUT VINUL LUI NICHITA STĂNESCU
  • Cetățeanul JEAN CONSTANTIN – la mâna FĂCĂTORILOR DE DEMNITATE
  • TRAVIATA, CU DECEBAL FĂGĂDĂU ÎN ROLUL PRINCIPAL
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!