Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
LĂSAȚI-L PE  OVIDIU BRĂILOIU  SĂ  AJUNGĂ ÎN  CERURI !

LĂSAȚI-L PE OVIDIU BRĂILOIU SĂ AJUNGĂ ÎN CERURI !(16867)

Uneori, ca și în cazul Ovidiu Brăiloiu, pe unii îi deranjează până și moartea unor semeni de-ai noștri!

Sunt pur și simplu intrigați că au murit spontan, ca și cum decizia ar fi a lor și nu a lui Dumnezeu, care, când vrea el, vorba unui prieten, e ca și cum ar fi beneficiat de servicii particulare peste rând, precum și de alte facilități!

Vestea morții lui Ovidiu Brăiloiu, fostul primar pesedist de la Eforie, a fost primită cu multă compasiune de către majoritatea cetățenilor, dar și cu antipatie și chiar ură din partea celor care nu regretă, câtuși de puțin, dispariția sa prematură!

Nu spune nimeni că Ovidiu Brăiloiu a fost ușă de biserică!

Dar oare nu a făcut nimic bun pentru orașul său? Nu a lăsat nimic în urma sa?

Totuși, a fost ales ca primar pe durata a trei mandate, ceea ce reprezintă o performanță care nu stă la îndemâna oricui!

Să înțeleg din reacția unora că toți cei care l-au votat pe Ovidiu Brăiloiu sunt niște corupți ? Electoratul din Eforie a făcut în repetate rânduri dovada corectitudinii și verticalității sale.

La ultimele alegeri locale, considerând că Brăiloiu a acumulat mai multe minusuri decât plusuri, nu l-a mai votat! Deci, a fost sancționat democratic, sancțiune care l-a afectat enorm, fiind măcinat și de o boală necruțătoare!

Nu cred că Ovidiu Brăiloiu a fost cel mai rău dintre politicieni, ca să merite potopul de aprecieri veninoase și injurii la adresa sa.

Sigur, fiecare este liber să se exprime așa cum crede de cuviință, dar eu, personal, consider că Brăiloiu ar fi avut dreptul la clemență din partea celor care s-au grăbit să dea verdicte, înainte de a fi judecat de cei în drept să o facă...

Stimați domni, Ovidiu Brăiloiu a murit!

Puteți arunca liniștiți cu pietre, dacă atâta știți să faceți!

O mână unsuroasă și slugarnică a scos de la naftalină vechi rechizitorii prăfuite. După ce s-a asigurat că Ovidiu Brăiloiu e mort pe bune, pozează în justițiarul lui pește! Îi dă mâna să înfrunte un mort! Doar ziua, pentru că noaptea nu a îndrăznit să meargă la priveghi!

Dezgroparul dezgroapă înainte ca Ovidiu să fie îngropat! Ar fi putut să aștepte măcar ceremonialul tragic, cu țărâna pusă deasupra sicriului.

Din respect pentru familia îndurerată. Măcar atât.

Și, totuși, Ovidiu Brăiloiu nu are nevoie de clemența celor care aruncă cu pietre!

Dacă va fi cazul, va da cu subsemnatul la judecata de apoi...

Deocamdată, lăsați-l să ajungă în ceruri!
 

Comentarii

JUSTITIAR
15-06-2017
DE MOTI NUMAI DE BINE!!DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!IN CAZURILE POLITICE ELECTORATUL E CEL VINOVAT!!
Carmen
09-06-2017
Unii si-ar fi dorit sa plateasca pe lumea asta , avand in vedere legile din tara asta ma bucur ca va da socoteala in fata Creatorului. Cat despre drumul spre ceruri.....ma indoiesc , Dumnezeu nu deschide portile oricui.
LIONTE STELA
09-06-2017
"Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei."(lui)
Dumnezeu sa-l ierte!
Avatavului Constantin
09-06-2017
Nu exista om fara de pacat.Si Ovidiu a fost si el OM.Am fost in tabere diferite ca politicieni.Ne-am contrazis ,ne-am certat,ne-am reclamat, dar am si colaborat.Acum el este in fata JUDECATORULUI SUPREM si va da socoteala pentru faptele sale.Acolo vom ajunge toti,la dreapta judecata.Sa-l lasam pe Ovidiu sa-si "pregateasca apararea" in liniste.Dumnezeu sa-l ierte !
eu
09-06-2017
daca ajunge in ceruri mai bine zis

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii