PNL Constanța - Comunicat de presă

PNL Constanța - Comunicat de presă(2545)

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință vineri, 09 iunie a.c., au votat în unanimitate, prin vot secret, excluderea consilierilor locali Romeo Rezeanu și Horia Căliminte, dar și a consilierului județean Remus Cristy Băisan ca urmare a încălcărilor repetate ale prevederilor Codului Etic, Regulamentului și Statutului Partidului Național Liberal.

Excluderea celor trei consilieri din Partidul Național Liberal vine ca urmare a deciziei 03/08.06.2017 a BPL al Organizației municipale PNL Constanța.

Cazul consilierului județean Remus Cristy Băisan va fi supus validării membrilor Colegiului Director Județean al PNL Constanța.

AMINTIRI DESPRE FLOTĂ
Am apucat anii în care cu greu o navă găsea o dană liberă în Portul Constanța. Nu am studii de specialitate, nu am absolvit Marina, (...)

• SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!