Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Tour-X:  Descoperiți Dobrogea prin Experiențe turistice !

Tour-X: Descoperiți Dobrogea prin Experiențe turistice !(2569)

“Descoperiți Dobrogea prin Experiențe turistice” este îndemnul programului-pilot Tour-X, un proiect marca ong-ului Inomar Cluster, cu participarea Asociației Țăranii Dobrogeni, prin care, atât turiștii cât și constănțenii sunt invitați să descopere rute inedite ce străbat Dobrogea în lung și în lat.

Proiectul Tour-X, prin rutele sale turistice oferă o alternativă turismului de șezlong sau plimbărilor la mall, oferă Experiențe. Dobrogea, frumoasă și captivantă, un ținut activ care lasă mereu loc schimbării și diversității reprezintă o Experiență de neuitat pentru oricine alege să o străbată, fie pentru câteva ore, fie pentru câteva zile, dobrogean sau nu.

Proiectul Tour-X promovează Experiențele în Dobrogea unde avem la îndemână alegeri aventuroase în munții bătrâni ai Măcinului, istorie cât cuprinde, tradiții încă bine păstrate în sate și gospodării primitoare ale țăranilor dobrogeni, hrană gustoasă și naturală, aer curat, pământ, apă, cer și o multitudine de oameni veniți din vechime pe aceste meleaguri!

Asociația Tăranii Dobrogeni a devenit cu căteva luni în urmă membru în clusterul Inomar, decizie care s-a dovedit benefică atât pentru cei înscriși în asociatie cât și pentru comunitatea on line Țăranii Dobrogeni, acest lucru ducând la o continuă profesionalizare și înțelegere a ceea ce înseamnă excelența operațională și nevoia de a fi proactivi în suținerea zonelor rurale dobrogene, care dealtfel “dețin codul dezvoltării Dobrogei”.

Pentru Țăranii Dobrogeni proiectul Tour-X reprezintă materializarea promisiunii facute de catre președintele Inomar Cluster, Stănică Enache de a aduce turiștii în Dobrogea continentală, în gospodăriile țăranilor dobrogeni, spre cramele și vinurile dobrogene, spre istoria și cultura unică a Dobrogei, prin tururi de experiențe, de asemenea unice în istoria recentă a litoralului românesc.

Oricine poate trăi asemenea experiențe turistice incepand cu 25 iunie, 2017, data lansării oficiale a proiectului Tour-X, iar pe parcursul timpului ramas până la lansarea, toți cei interesați să traiasca Experiențe Dobrogene vor afla diverse informații, povești savuroase și vor cunoaște oamenii în ale căror gospodării pot poposi, toate acestea regăsindu-se și pe paginile faceboock Experiențe Dobrogene, Țăranii Dobrogeni și Inomar Cluster.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii